Sisustus & lifestyle since 2009

Search

MAHTAVAA ENERGIAA ELI 'BLOGIMUIJAT MANSESSA'


Kokoonnuimme Mansen Blogikirppiksen aattona eli lauantaina liki parinkymmenen bloggarin voimin Tampereelle. Retromodernin Suvi ja Sula Mahdollisuus blogin Niina olivat järkänneet monenmoista mukavaa touhua, jonka aikana tulimme toisillemme tutuiksi. 

- Muutaman näistä ihanista naisista tunsin jo etukäteen ja pari muuta blogien perusteella, mutta suuri osa porukasta oli ihka uusia tuttavuuksia! Jee.
Lauantaimme käynnistyi Museokeskus Vapriikissa kera kuohuvan. Saimme ihastuttavan oppaan avustuksella tutustua museokeskuksen helmiin ja pääsimme ennakkoon kurkistamaan perjantaina 16.10.2015 avattavaan Mediamuseo Rupriikkiin, joka oli viikonloppuna vielä työn alla.

Bloggarit ihmettelevät Tampellan vanhaa tehdaslattiaa
Pian avattavassa Mediamuseo Rupriikissa näkee mm. kuinka monta eri vempainta iPhone 'korvaa'
"Uusi näyttely kertoo paitsi tietoverkkojen merkityksestä nykymaailmassa, myös tamperelaisten viestintäyritysten muutoksista ja valottaa pelaamisen yllätyksiä täynnä olevaa historiaa."

- Ja mahtavin uutinen on se, että lisäksi tammikuussa 2016 Vapriikin valloittaa mammutit! 
- Vapriikista siirryimme sujuvasti Pyynikille, minnekäs muualle kuin maankuuluille munkkikahveille! 

Hurjimmat kiipesivät Pyynikin näkötornin huipulle ihailemaan puunlatvojen yläpuolelta avautuvaa Pirkanmaalaista maisemaa. Mäkin rohkaisin itseni, vaikka puntit tutisi, mutta Pyhäjärven ja Näsijärven kimmellys olivat näkemisen arvoisia! Alastulo olikin sitten toinen juttu..

Ilta-auringon kajo Pyhäjärven yllä
Nässy eli Näsijärvi

Pyynikin näkötorni

Rajaportin sauna

Huipulla kävi tuuli, mutta kiuas oli lämpimänä legendaarisella Rajaportin saunalla. Suuntasimme kuitenkin Call it Home blogin Katin ja Pieni Talo Helsingissä blogin Piian kanssa päivittämään kuulumisia keskustaan. Teerenpelin oman panimon puolukkasiideri nostatti iloisen punan poskille ja toimi loistavana aperitiivina illallisellemme Ravintola Heinätorissa

- Tiedättehän tuon idyllisen pienen rakennuksen Pyynikintorilla? Oih. ♥ Maistuvan ruuan ja remakan naurun siivittäminä hioimme sotasuunnitelmaamme eli valmistauduimme sunnuntaiseen kirppispäivään ;DD Ravintoloitsijatar kertoi viihdyttäviä tarinoita ruokalajien takaa, mutta hivenen jengillä meinasi olla epäuskoa ilmassa, että noinkohan manselaiset malttaa tulla kirppistelemään aurinkoisena sunnuntaina.. 

Huolemme osoittautui siltä osin turhaksi. Puoli tuntia ennen tapahtuman alkua pihalle alkoi nimittäin muodostua hyvää vauhtia melkoinen jono ;) Nuo sunnuntain fiilikset voit lukaista täältä


- Kyllä meissä bloginaisissa vaan on mahtavaa energiaa!  

Ei kateutta eikä pönötystä, vaan mukavan rentoa meininkiä ilman vertailua ja kurjaa kilpailuasetelmaa. "Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta." Nopean esittelykierroksen jälkeen oltiin nimittäin kuin oltais aina tunnettu ja niin paljon yhtäläisyyksiä löytyi monen elämästä ja bloggaamisen vaiheista. 


Lahjojakin saimme: kauniiseen Noukin kangaskassiin oli pakattu Blossan 15 edition glögi, Cilla's käsisaippua, Mia Höytö silmänympärysvoide ja Heijastinkaupan loistava tatti-heijastin Design by Hanna-Riikka Heikkilä. Päivän aikana solmitut ystävyyssuhteet tulivat mukavana kylkiäisenä ja lämmittävät elämässä vielä vuosienkin päästä. ♥ 

- Kiitos ihanasta päivästä! Uusi tapahtuma on jo suunnitteilla ;)


#blogimuijatmansessa aka Kati Call it home, Jenni Keski(piste), Johanna Koti Aurorassa, Silja Mintunmustaa, Jutta Muotopuoli, Maja Musta ovi, Katja Optimismia ja energiaa, Piia Pieni talo Helsingissä, Suvi Retromoderni, Sally*s, Laura Sateenkaaria ja serpentiiniä, Niina Sula mahdollisuus, Heidi Talo Luck, Jenni Torson takana, Karin Tunne tilat, Aino Visuaalisesti vaativa

12 kommenttia

 1. Kiva postaus, olit nähnyt vaivaa! :) Kivaa oli tutustua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Myös siitä, kun otit ton kuvan musta ylhäällä Näkötornissa! Oli kiva tutustua!

   Poista
 2. Kiva, että oli porukkaa. :) Olisin halunnut tulla pyörähtämään, mutta työ esti. Ens kerralla toivottavasti pääsen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mansen Blogikirppikselle on luvassa jatkoa! Voin nimittäin paljastaa, että uusi tapahtuma keväälle on jo suunnitteilla ;DD

   Poista
 3. Oli ihan huippua tutustua! Mukavan postauksen teit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kuin myös! Molempiin ;DD Ihana koti teillä!

   Poista
 4. Upeat kuvat!

  Musta on aivan mahtavaa miten idearikasta, kannustavaa ja inspiroivaa seuraa oli <3 Blogiporukoissa on hyvä meininki päällä, eikä tosiaan havaittavissa turhaa kyräilyä. Mä tykkään!

  Kiitos hauskasta viikonlopusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura. Kivan jengin oli Suvi ja Niina kyllä keränneet kokoon! Aivan loistava me-henki ♥

   Kaiken kaikkiaan antaisin kans viikonlopulle täyden kympin!

   Poista
 5. Sinä se ahkeroit noiden kuvien suhteen, mahtavaa! :) Toivottavasti nähdään taas loppukuun riennoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Toki nähdään, jos Indiedays gaalaa tarkoitat! Pitääkin etsiä 'pirunsarvet' valmiiksi..

   Poista
 6. Kiitos huipusta seurasta, oli mukavaa nähdä! <3

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★