Sisustus & lifestyle since 2009

Search

BLACK FRIDAY

On mustaa, synkkää ja vettä sataa eikä mitään näe kuvata edes päivänvalossa. On kirjaimellisestikin musta perjantai. Black Friday sen sijaan on kansainvälinen ostosilmiö, vähän niinkuin Hullut Päivät meillä, ja sitä vietetään Amerikassa aina Kiitospäivän jälkeisenä päivänä. Se saa suupielet hymyyn, sillä silloin kaupat tarjoavat järjettömiä alennuksia ja kuluttajat pääsevät nauttimaan hurjista alennuksista ja tekemään jouluostoksensa ajoissa säästäen samalla rahaa. 

Päivän historia ajoittuu 1960-luvulle, kun kirjanpitoa tehtiin vielä käsin, niin punaista mustetta käytettiin merkitsemään tappiot, ja mustaa mustetta merkitsemään voitot. Kaupat antoivat nimen Black Friday joulusesonkiin johtavalle päivälle, jona ne halusivat kääntää tappiollisen liiketoimintansa voitolliseksi. Perin amerikkalaista!


Kivoja hullutteluja meillä Suomessa tarjoavat tänään ainakin Balmuir kaikki -20%, Tampereella Putiikki Rannalla ja Minzi kaikki mustat vaatteet -30%. Samoin hyviä alennuksia tarjoavat Ellos, Kodin 1, Stockmann muoti ja kosmetiikka -15%, Adlibris -20%, Nelly.com kaikki -20%, Tiirinkoski kaikki vaatteet -30%, Stadium -20%, Intersport vaatteet ja kengät -20%, Gigantti jne. ja suurin osa löytyy myös netistä. Cuponation on koonnut kaikki parhaat Black Friday tarjoukset yhdelle sivustolle. 

- Vinkkaa ihmeessä, jos löydät jotain järjettömän HALVALLA tänään! Vai vietätkö mieluumin Älä osta mitään -päivää?


Nämä ihanat sisustustuotteet Scandinavian Design Center tänään -20%. Happy Friday! 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★