Sisustus & lifestyle since 2009

Search

IKEA KATTAUSKILPAILU

BLOGIYHTEISTYÖ


- Nyt en pidä teitä enempää jännityksessä vaan kerron, että pääsin mukaan IKEA kattauskilpailuun! Toteuttamani jouluinen kattaus löytyy nyt Tampereen IKEA tavaratalon ruokapöytäosastolta, tavaratalon 2. kerroksesta. 

Koska kyseessä on kilpailu, niin mukana on myös 2 muutakin kattausta, jotka on somistanut Tampereen IKEA tavaratalon oma sisustussuunnittelija. Pääsin siis stailauksellani mukaan sangen kovaan seuraan! Kerrottakoon, että myös muissa IKEA tavarataloissa on parhaillaan käynnissä samainen kilpailu, mutta me bloggarit emme kilpaile keskenämme.

Ruokapöydäksi valikoitui tämä ihastuttava valkoinen ja  maalaisromanttinen INGATORP ruokapöytä + sille pariksi valkoiset INGOLF tuolit. Valitsin ruokailuryhmän alle lisäksi pehmeän luonnonvärisen LOHALS juuttimaton tuomaan kotoisuutta ja kontrastia muuten valkoiseen teemaan. Itse suosin kotona TEJN lampaantaljoja, koska ne eivät ole aidot niin ne voi surutta heittää välillä pesuun. Niinpä ne olivat luonnollinen valintani myös kilpailukattaukseen, jossa yksi juhlavieraista on lapsi. Taljoilla ja pörröisillä peitoilla on muutenkin helppoa luoda kodikas ja kutsuva tunnelma. Mukavaa maustetta kattauksen suunnitteluun toi tieto siitä, että vaikka kyseessä onkin jouluinen kattaus, ei IKEA joulusesongin tuotteita voisi kuitenkaan käyttää, sillä ne ovat sangen suosittuja ja saattavat loppua jo hyvissä ajoin. Niinpä piti ajatella joulu kokonaan uusiksi!


- Suunnitelmani oli maalaisromanttinen ja valkoinen joulukattaus tyyliin "Dreaming of a white Christmas" ja maustettuna ripauksella joulun taikaa.

Aito ARAUCARIA huonekuusi on viherkasvi, joka löytyy IKEA valikoimasta kaikkina vuodenaikoina, niinpä havunvihreä pääsi luontevasti joulukattaukseen mukaan. Muuten väri-ilottelu jäikin sitten siihen, sillä kattauksessa pysyttiin Sallylle tyypilliseen tapaan varsiin neutraalissa ja harmonisessa värimaailmassa.

Astiasarjaksi valitsin valkoisen ARV astiaston, sillä se on rustiikkisella tavalla tyylikäs olematta kuitenkaan liian koristeellinen. Juhlava on oikein sopiva adjektiivi kuvaamaan näitä suurikokoisia lautasia, joita saa muuten myös harmaina, ja jotka löytyvät myös omasta astiakaapistani ;) Korkeat HEDERLIG viinilasit sekä tuoteuutuuksista SKUREN aterimet sopivat viimeistelemään kokonaisuuden.


- Hihkaiskaa HEP, jos haluatte nähdä lopputuloksen! Tässä sneak peek. Perjantain postauksessa paljastan kaiken!


Kattamani joulupöytä on nähtävissä livenä Tampereen IKEA tavaratalon 2. kerroksessa ruokapöytäosastolla 12.11.-23.12.2015 välisenä aikana ja tavaratalossa käydessäsi voit lisäksi äänestää kolmesta esillä olevasta kattauksesta omaa suosikkiasi. Sally kiittää!

Lämmin kiitos och tusen tack sisustusassareilleni Tampereen IKEA tavaratalossa. 

8 kommenttia

 1. Näyttää ja kuulostaa ihanalta! Toivottavasti ehdin nähdä livenä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kattaus pääsee livenä paremmin oikeuksiinsa, mutta kyllä postauksenkin perusteella pääsee jo melko hyvin jyvälle, mitä ideaa tavoittelin. "Cozy Country Christmas" ♥

   Poista
 2. Wau! Näen tämän pian livenä kun menen Ikeaan pariinkin eri kertaan, "töihin" ja shoppaileen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos! Mun 'kädenjäljen' tunnistaa kyllä ;DD

   Lauantaina nähdään!

   Poista
 3. Kuten fb:ssä mainitsin, Ikean reissu tiedossa, kunhan sopiva aika löytyy. Nyt on yksi lisäsyy lähteä käymään :). Täytyy varmaan muuttaa reissun ihan omaksi reissuksi, että saan katsella ja ihastella ihan rauhassa myös näitä kattauksia.

  Ihanaa torstaita, harmaudesta huolimatta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! Muista äänestää ruokapöytäosastolla suosikkikattaustasi ja osallistut samalla 3 x 50,- lahjakorttien arvontaan!

   Happy Thursday!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★