Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SÄKENÖIVÄT SWAROVSKITYhteistyössä Indiedays ja Instrumentarium

Muutama viikko sitten Indiedays Inspiration blogipäivässä meillä bloggaajilla oli mahdollisuus tutustua uuteen Instrumentarium Heritage Swarovski kehysmallistoon (kurkkaa linkin takaa myös kiva video blogipäivästä).

Nämä Heritage Swarovski kehykset ovat mielestäni tervetullut lisä Instrun naisten mallistoon, sillä kun alkusyksystä tulin viimein hommanneeksi itselleni ekat monitehot, jouduin toteamaan, ettei hyllystä löydy ensivilkaisulla mulle pokia. Suurin osa oli nimittäin mun vaativaan makuuni liian värikkäitä, kissamaisia, suuria, pyöreitä, metallisia jne.

- Ilahtuneena siis sovitin näitä uusia Swarovskin pokia!
Suosituimmat kehysmallit varattiin oitis sovitukseen ja Instrumentarium pisteessä kävi kova kuhina! Valokuvaaja  nappasi halukkaista kuvat muistoksi punaisella matolla. Mulle silmälasit ovat tärkeä asuste ja niiden tyylin pitää sopia menoon mukaan. Pokilla onkin tosi helppo korostaa omaa persoonallista ilmettä. Iän myötä kuitenkin huomaan, että tärkeämpää kuin ulkonäkö on se, että silmälasit päässä oikeesti myös näkee! Autolla ajamiseen tulee huomattavasti lisää varmuutta, kun ehtii lukea kadun nimet ja tienviitat ajoissa ja on muuten tosi fantsua huomata, että havupuissa on todellakin neulaset eikä pelkkää vihreää mössöä! ;D

- Käy sinäkin tsekkaamassa säkenöivät Swarovski uutuudet Instrun myymälöissä!

Hyvä vinkki on napata esim. paras kamu tai vaikka puoliso mukaan makutuomariksi ja pyytää häntä ottamaan susta kuvia eri pokavaihtoehdoissa. Valinnan tekeminen on nimittäin huomattavasti helpompaa kotisohvalla ;DDKuvat Tim Kiukas ja Julian Schröpel/ Simbayu.

2 kommenttia

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★