Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TALON PAIKKA


Tontilla pohjatyöt on nyt tehty ja odottelemme kaupungin mittamiehiä merkitsemään talon nurkkatolpat paikoilleen. Juhannuksen jälkeisellä viikolla tulee nimittäin perustusten tekijät hommiin! Kalliomursketta on ajettu tontille yli tuhat tonnia ja saatuaan kaikki tasoitettua kaivinkonemies lähti jatkamaan toista urakkaa, mutta palaa vielä tekemään perustusten sisäpuoliset täytöt ennen kuin talopaketti saapuu.

- Niin se metsämaa muuttuu talon pohjiksi ja lopputulos alkaa pikkuhiljaa konkretisoitua mieliin. 

Huhtikuu 2016


Maalämpötoimittajat ovat parhaillaan vertailussa ja lvi-urakoitsijan valinta ajankohtaista (aika nihkeästi ollaan saatu tarjouksia niistä). Maalämpö ollaan jokatapauksessa päätetty ottaa, mutta saksalainen vai ruotsalainen merkki, se on vielä päättämättä. 

Myös keittiötä suunnitellaan jo kiivaasti, sillä lvi-suunnitelmaa varten talon vesipisteille ja ilmanvaihtoasioille täytyi asettaa jonkinasteiset raamit (mm. lyödä lukkoon hanojen ja viemärien paikat, keittiön liesituuletin ym). Paljon on siis tapahtunut suunnittelupuolella, kun talon sähkösuunnitelmakin saadaan vihdoin valmiiksi ensi viikolla. Kohta on sitten taloprojektimme kaikki urakoitsijat valittuina.

- Mukavaa alkavaa viikkoa! 

9 kommenttia

 1. Tsemppiä. Meiltä saa kysyä vinkkiä urakoitsijoitten valintaan. Teknisestä puolesta en osaa sanoa juuta enkä jaata, on ollut mieheni vastuulla tuo puoli. Teillä on kyllä ihan parhaat hetket meneillään, mutta myös stressaavimmat. Hyvää juhannusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Jos viitsit, niin laita teidän sähkärin ja putkarin nimet mulle countrysally@wippies.com

   Niin, ja hirmuisesti ONNEA UUTEEN KOTIIN!!

   Poista
 2. Hauska teil lähes samassa vaiheessa kun meillä ��. Meki mietitään mistä maalämpö. Nyt näyttäs kyrönlahden porakaivosta poraus ja jostain muualta kone mutta on vähä kilpailutus kesken. Hauska teidän pohjapiirros näyttää vähän samalta mikä piirrettiin ensin. Lopulta piirsimme yksikerroksisen ja pienemmän. Mukavaa raksaa teille ��. T.jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, kiva kuulla! Mikä talopaketti teille tulee? Vai teettekö pitkästä tavarasta? Tsemppiä ja mukavaa raksailua!

   Poista
 3. Ihanaa aikaa, saa suunnitella! Hyviä suunnitteluhetkiä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Paljon on suunnittelupöydällä just nyt, kun on lvi-suunnitelma, sähkösuunnitelma, perustussuunnitelma, keittiötä suunnitellaan jo kans kuumeisesti, samoin talon valaistusta, kiinteitä kalusteita ja tietty jo vähän sisustusjuttujakin (laattoja, lattian väriä ym.)

   Mukavaa Juhannusviikkoa!

   Poista
 4. Voi, mä oon niin mukana tässä teidän projektissa! Laita päivityksiä, kun kiireiltäsi ehdit. Hyviä valintoja ja päätöksiä! Ihanaa juhannusta koko perheelle!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★