Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TUULEN VIEMÄÄ


- Raksalla on tapahtunut edistystä, sillä rakennuslupa tulla tupsahti ja päästiin vihdoin maankaivuuhommiin

Kaivinkone on kiinnostava kapistus ja miten taitavasti meidän kuski sitä käyttääkään, ei voi kuin ihailla! Osassa naapurustomme taloista asutaan jo, joten siellä pikkupojat seuraavat kaivinkoneen touhuja varmasti onnesta soikeina.Maanvaihdot on siis tehty, puut kaadettu ja ajotie tontille pohjustettu. Olisi ollut tosi hienoa jättää muutama puu tontille (esim. toi ekan kuvan mänty), mutta kaikki tontin puut sijaitsivat juuri talon kohdalla tai eivät olisi enää maanvaihtojen jälkeen menestyneet. 

Myös salaojat on kaivettu ja putket peitelty ja kävipä kaupungin vesimiehetkin tontilla. Monen monta suunnittelullista asiaa on parhaillaan mietintämyssyssä (mm. keittiö, sähkö- ja lvi-juttuja) ja illat menevät tarjouspyyntöjä tehdessä ja/tai tarjouksia vertaillessa. Myrskyn riehuessa tänään mieli oli kuitenkin tyyni ja rauhallinen, sillä tontilla ei onneksi oo vielä maanpäällisiä rakenteita pystyssä. Kyllä nyt olisi tullut kiire peitellä tavaraa säältä suojaan ja juosta irtotavaran perässä. Ihme kyllä Kannustalon kyltti oli pysynyt paikoillaan.

- Viikonloppuna päätettiin myös taloprojektimme nimi. Siitä lisää jo ihan pian ;)


Talon paikka on tässä

6 kommenttia

 1. Kyllä ne kaivinkonekuskit on oikeasti tosi taitavia! Meidän rakennusprojektin ja talon nimi on "Villa Pöllölä". Vähän pöllöjä ollaan, niin hyvässä kuin hassussa... Lykkyä projektiin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tämä meidän Eikka on oikea maestro! Ei voi kuin huokaillen ihailla ;DD

   Poista
 2. Ihanaa kun hommat etenee! 👍🏻
  Meillä myös kaadettu puut tontilta ja odotetaan rakennuslupaa, jotta päästään pohjatöihin 😊

  VastaaPoista
 3. Kyllä kaivinkone varmasti kiinnostaa pientä poikaa, miksei tyttöäkin.
  Mukava kun teillä asiat etenee , tsemppiä ja voimia.
  Osallistu kastehelmen kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkusiskoa kaivinkone hieman pelotti, mutta lumoutuneena sen touhuja silti seuraa. Tulevassa naapurustossamme asuu paljon pikkupoikia, ja tiedän, että siellä ollaan oltu nenät kiinni ikkunassa, kun meidän tontilla myllätään ;DD

   Ihanaa uutta viikkoa!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★