Sisustus & lifestyle since 2009

Search

14. RAKSAVIIKON KUULUMISET


Onpa ollut pilvistä ja syksyisen koleaa koko viikon. Haimme tänään vähän lisää terassilautaa, kun ajatuksissa on tehdä tuonne talon oikealle puolelle eteläpäätyyn sellainen auringonottoterassi, jos vaan kelit jatkuu vielä suht hyvinä. Auton ikkunasta huomattin, että callunat ja havut olivat Plantagenissa -30% joten napattiin samalla muutama mukaan. Myös kukkasipulit oli -40% joten pakkohan niitäkin oli hamstrata.

- Mutta voi kuinka pieniltä noi kaikki tossa näyttää, ruukuista puhumattakaan! Vuokra-asuntomme portaalle ne nimittäin just ja just mahtuu ja tässä sisääntuloterassilla pyytävät miltei olemassaoloaan anteeksi. Jos siis oot nähnyt isoja ruukkuja jossain hyvään hintaan (esim. kaksi yhden hinnalla) niin nyt sais vinkata! Plantagenissa paria isoa jo hypistelin, mutten kuitenkaan raaskinut ostaa.Talon yläkerrassa on kaikki väliseinät nyt paikoillaan ja sähkömies on ahkeroinut piuhojen kanssa. Myös ilmanvaihtoasennus on valmis, sillä puhallusvillan piti tulla perjantaina. Niin piti, vaan eipä tullut, sillä se siirtyi meistä riippumattomista syistä tiistaille. Nooh, eihän tässä niin jäniksen selässä olla, mutta sikäli kurjaa, että tuon vuoksi joutui sitten siirtämään maalämpöpumpun kytkentää, kun turhahan sitä on harakoita lämmitellä, kun puhallusvilla puuttuu yläpohjasta. Lämmöt pitäsi saada piakkoin päälle, sillä tänäänkin raksalla oli +3 sekä sisällä että ulkona..

- Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin, ihanaa lauantai-iltaa ;)

3 kommenttia

  1. Ulkoa näyttää hyvältä! Olet asetelmiakin saanut laitettua pihalle :) Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  2. Tuo raastaa niiin hermoja, kun jotain joutuu varrota ja soitella perään. Tsemppiä teille.

    VastaaPoista
  3. Täydellisiä ruukkuja odotellessa ehdotus tilan täyttämiseksi ja näyttävyyden lisäämiseksi. Laita terassille esim. kulunut puinen taittopöytä/puupenkki tms ja nuo kasvit ja pari kurpitsaa ja lyhty siihen päälle ja ympärille.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★