Sisustus & lifestyle since 2009

Search

12. RAKSAVIIKON KUULUMISET


- Ihanaa, meillä on vihdoin portaat eikä tartte loikkia kuormalavojen päältä sisälle!

Vain kolme askelmaa, mutta miten suuri vaikutus talon ulkonäköön! Tänään oli aivan loistava päivä raksailla, sillä vaikka yö oli kylmä, niin sunnuntai oli kaunis kuin syysmorsian. Veljeni oli auttamassa meitä raksalla, kun nostettiin puutavaraa talveksi säilöön autokatoksen ylisille. Autokatoksen päädyssä on luukku, josta pääsee kylmälle ullakolle. Haluttiin taloon paikka, jossa voi säilyttää esim. lumikolat, haravat, pulkat ja sukset silloin kun niitä ei tarvitse. Tehtiin myös roskakuorma, sillä niin monta säkillistä lajiteltua jätettä oli taas päässyt kertymään.

Yläkerran kipsivalu on huomenna ja sitä varten asennettiin tällä viikolla lattialämmitysputkistot paikoilleen. Sitä ennen timpuri oli piirtänyt väliseinien ja oviaukkojen paikat lattiaan, jotta putket tulevat oikeisiin paikkoihin. Sinisten lattialämmitysputkien alla Knaufin vahapaperi, joka sisältyy asennukseen ja pihassa meillä on huomista varten 6000 kg kipsisäkkejä! Jännää.



Yläkerran lattialämmityspiirin jakotukki sijoitetaan tyttöjen vaatehuoneeseen. Sieltä lohkaisee hieman tilaa myös kotelointi, jonka kautta alakerrasta kulkee putkia katolle. Mutta hienosti jää vielä tilaa vaatteillekin ;) Nurmikon kanssa ei olla ihan toivotussa aikataulussa, mutta josko sitä tällä viikolla saataisiin kylvettyä siemenetkin.

- Mukavaa alkanutta lokakuuta! Ens kuun jälkeen onkin jo joulukuu!

1 kommentti

  1. Ihanan positiivinen asenne; ensi kuun jälkeen on jo joulukuu! Mukavaa lokakuuta!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★