Sisustus & lifestyle since 2009

Search

VIELÄ ON KESÄÄ JÄLJELLÄ


- Ettei koko kesä menisi vaan raksa- ja pihahommissa, niin käväisimme lasten kanssa Tukholman risteilyllä.

Kyllä merellä on ihmeellinen vaikutus ihmisen sieluun! Meille sattui myös aivan loistavat kelit eli joskus on ihan kiva, kun sääennusteet eivät pidä paikkaansa ;D


- Söimme herkkuja laivan buffetissa, teimme ostoksia, vilkutimme muille laivoille ja nautimme aurinkoisesta merisäästä

Purjeveneet odottivat ulapalla tuulta ja antoivat nöyrästi tilaa isommalle, kun m/s Viking Grace lipui ohi laivaväylällä. 


- Saaristomeri on niin kaunis ja pikkusaarilla laivan ikkunastakin paljon nähtävää! 

Olimme ysiluokalla leirikoulussa Ahvenanmaalla ja olen siitä saakka haaveillut Ahvenanmaan kiertomatkasta - ja myös ihanasta Visbystä. Ootteko käyneet? Tällä kertaa tehtiin siis vaan pieni risteily lasten ehdoilla, mutta ehkä ensi kerralla voitaisiin vaikka vähän seikkailla..


- Koulut alkavat meillä torstaina 10.8. mutta vielä on onneksi kesää jäljellä! 

Toivotaan, että elokuusta tulee lämmin ja aurinkoinen. Euroopassahan se taitaa yhä edelleen olla pääasiallinen lomakuukausi.

6 kommenttia

 1. Vuosia sitten Visbyssä vierailtiin ja joka vuosi on mietitty uutta reissua sinne, on tosi kiva ja kaunis paikka! Viking Grace on kyllä mukava laiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! En siis haaveile siitä turhaan ♥

   Me tykätään kans Gracesta. On siisti ja tyylikäs! Ja sieltä puuttuu kokonaan Tallinnan laivojen kaljaralli ja käytäville sammuneet perheenisät..

   Kivaa uutta viikkoa!

   Poista
 2. Ihania laivakuvia - onneksi säät suosivat teitä.
  Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana, loma on aina lomaa, säästä viis! ♥ Kovasti on kyllä satanut tänä kesänä! Miehen loma loppuu ja arki alkaa..

   Poista
 3. Ihanan näköistä ja onneksi teille sattui noin ihana sää! Viking Grace on kyllä kaikista laivoista se mukavin! Mä en oo ikinä vielä käynyt laivalla kesäaikaan, pitäis kyllä joskus käydä, ettei aina talvisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, menkää ihmeessä näin loppukesästä! Meille sattui kyllä aivan loistava risteilysää! m/s Gracella on niin ihanat noi ulkotilat kannella (toi laivan peräosan lounge on niin mun lemppari) eikä laiva keikkunut juuri lainkaan. Buffetissa saimme ikkunapöydän, josta oli mahtavat näkymät merelle!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★