Sisustus & lifestyle since 2009

Search

UUSI OMAKOTITALO KAKSION HINNALLA?


Valkeakoskella on 4.-13.8.2017 mahdollisuus tutustua ainutlaatuiseen talonäyttelyyn, jossa esittäytyy 16 kivaa pientaloa!

Kesällä 2009 järjestettyjen Valkeakosken asuntomessujen kainalossa, Länsi-Lintulan asuinalueella, pääsee tällä ja ensi viikolla tutustumaan lähemmin ihan tavallisiin pientaloihin, jotka ovat pääosin kooltaan vain 60-90 neliötä eli aivan loistava vaihtoehto esim. kerrostaloasumiselle! 


Pienet talot esittäytyvät Valkeakoskella

"Talonäyttelyssä esiteltävä uusi pientaloasumisen konsepti mahdollistaa pientaloasumisen myös pienemmille perheille, kuten sinkuille ja senioreille. Edullinen pieni omakotitalo on aito vaihtoehto kerrostalokaksiolle. Talonäyttelyrakentajien joukossa onkin sekä nuoria ensiasunnon rakentajia että varttuneempaa väkeä, jotka muuttavat vanhasta rintamiestalosta uuteen energiatehokkaaseen ja esteettömään pientaloon."

Näyttelyn järjestää Valkeakosken kaupunki ja näiden omakotitalojen kustannusarvio on keskimäärin noin 200.000 eur, tai jopa alle, ja täytyy kyllä sanoa, että tosi kekseliäästi on saatu kaikki tarpeellinen mahtumaan näihin taloihin eli pienet neliöt ovat kyllä tehokäytössä!


Messualueen kiertää helposti muutamassa tunnissa, maasto on tasainen ja kompakti, talot kiinnostavia, sisustukset samoin, alueella on kivoja leikkipaikkoja sekä ruokailu-, jätski- ja kahvittelumahdollisuus. Täältä saa myös mainioita ideoita asumiseen, sisustamiseen, tilankäyttöön, pihaan ja terassille. Kivasti sisustettuihin taloihin pääsee tutustumaan rauhassa ja en kyllä muista näin suloisia pieniä saunoja nähneeni missään! 

- Eli menkää ihmeessä tutustumaan, jos vaan mahdollista! Talonäyttely avoinna Valkeakoskella 13.8.2017 saakka. Ideaparkin rampista Tampere-Helsinki moottoritieltä ei ole enää hiemuisen pitkä matka perille. 


"Pikku-Jukka"


- Oma suosikkini näyttelyssä oli Jukka-talon kohde nro 10. Pikku-Jukka, jonka pihasauna oli kyllä piste iin päällä!

Muita tutustumisen arvoisia ovat ehdottomasti kohde nro 15. Semiperinteinen, joka on arkkitehtiopiskelija Juuso Horellin persoonallinen hirsitalo, sekä lisäksi kohteessa 2. Lintukoto on ihana kalanruotokuvioon ladottu parketti, nro 11. Valkeakoski-talo yllättää sisustuksellaan + nro 7. Sievi-talon Ecohelmi, joka on nuorekkaasti sisustettu sinkkumiehen kolmio, jossa keittiönpöydän virkaa toimittaa biljardipöytä!


"Semiperinteinen""Ecohelmi"


Talonäyttely avoinna Valkeakoskella 4.-13.8.2017 joka päivä klo 10-18. 

Lisätietoa löydät täältä. Pääsyliput 10 eur (lapset ilmaiseksi aikuisten seurassa)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★