Sisustus & lifestyle since 2009

Search

BABY IT'S COLD OUTSIDEVauhti kiihtyy, kun jouluaattoon on enää viisi yötä aikaa! 

Pitää tehdä joulusiivoukset, hakea kuusi, koristella, paketoida lahjat, käydä ruokakaupassa, muistaa ottaa kinkku sulamaan, leipoa (ainakin glögijuustokakku ja ehkä porkkanakakku), paistaa laatikot ym. Paljon on hommaa, vaikka ei hössöttäisi ollenkaan!

Monena jouluna on huomattu vasta aattoiltana, että aika moni muksujen lahja tarvitsee paristoja, niinpä vaikka meillä onkin vaan isoja lapsia enää, niin paristot on aina mun joulun kauppalistalla! Kauppaankin ajattelin mennä jo torstaina, jotta en jäisi muiden jalkoihin.


Mies on ahkeroinut ja laittanut talossa viimeisiä listoja paikoilleen. Oisittepa nähneet sen ilmeen, kun pyysin roudaamaan parit vanhat puusukset olkkariin, että pääsen ottamaan nämä kuvat. Mutta onneksi se tietää vuosien kokemuksella, että kun mulle iskee inspis, niin silloin jos milloin kannattaa toimia.

Mustat Karhut on mun vanhempien vanhat puusukset ja noilla pienillä punaisilla olen itse hiihtänyt 70-luvulla. Mun mielestä nää on aivan ihanat! ♥ Pelastin sukset reilut viisi vuotta sitten joutumasta roskakuormaan ja muistan, kun iskä kysyi silloin, että mitä ihmettä mä aion niillä tehdä. Vastasin, että laitan tietty olkkariin. No siinä ne nyt on!


- Kamiinamme on Jotul F 373 ja ollaan tykätty siitä ihan hirmuisesti! Se on kaunis, käytännöllinen ja todella energiatehokas!

Kun Jøtul F 370 -sarja tuli markkinoille, se mullisti kamiinoiden koko muotokielen ja voitti Red Dot Best of the best -palkinnon ensimmäisenä kamiinana ja ensimmäisenä norjalaisena tuotteena. Kun talo lämpiää edullisesti maalämmöllä, ei takan mielestäni tarvitse olla varaava. Kamiinan paras ominaisuus onkin juuri se, että se luovuttaa lämmön välittömästi huonetilaan ja jo muutama koivuklapi riittää.

2 kommenttia

 1. Uusi yritys...lähti nimittäin jonnekki bittiavaruuteen tuo minun kommentti :)

  Ihanasti sopii sukset takan viereen ja hyvä kun pelastit sukset :) Tykkään kovasti tällaisista jutuista, että yhdistetään sisustukseen ne. ei sisustusjuttuja. Tuovat keskustelua varmasti ja tarinaa kerrottavaa. Aina sisustaminen ei tartte olla niin vakavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi. Mun mielestä persoonallinen ja kiinnostava sisustus syntyy juurikin kuvaamallasi tavalla. Eletty elämä saa näkyä, vaikka talo olisi uusi ja musta tuo kivaa kontrastia muuten valkoiseen kotiin!

   Ihanaa Joulua sinulle & perheellesi! ★

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★