Sisustus & lifestyle since 2009

Search

WINTER WONDERLAND


- Niin ihania viestejä ja kommentteja olette jättäneet edelliseen arvontapostaukseen, että tässähän aivan liikuttuu. ♥ Kiitos jokaiselle!

Vielä ehdit mukaan blogin synttäriarvontaan! Ihana Lexington Holiday-tuotepaketti arvotaan perjantaina 15.12.2017 klo 12.00 mennessä osallistuneiden kesken. Klikkaile itsesi tänne siis!


Vaikka eilinen lumimyräkkä aiheutti melkoisen liikennekaaoksen ainakin täällä Pirkanmaalla, ja allekirjoittanutkin juuttui autollaan mahasta kiinni kotipihassa, niin onhan tuo lumi nyt aivan ihana asia! Katsokaa vaikka näitä kuvia (joo tiedän, mun pitäis varmaan sulatella nuo pystyyn jäätyneet hortensiat ruukuistaan ja vaihtaa tilalle jotain vuodenaikaan paremmin sopivaa).

Ihanahan se olisi lötkötellä vaikka palmun alla, kun mennyt kesä ja syksy oli mitä oli. Mutta lasten riemu tupruttaneesta lumesta on niin mukavaa katseltavaa! Meillä ne ainakin puhjaavat koko illan ulkona, käyvät vaan syömässä ja vaihtamassa kuivia kenkiä ja lapasia välillä. Mutta miten voisi säilöä tämän lumen ja valoisuuden aattoon asti? 

- Mitä luulet, saadaankohan Suomeen tänä vuonna valkoinen Joulu?

1 kommentti

  1. Toivotaan, olisi ainakin valoisampaa ja lapsetkin pääsisivät hiihtämän ja luistelemaan. Varusteita saaneet joka joulu ja aina jäävät käyttämättä.
    Rauhallista Joulun odotusta sinulle ja läheisille.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★