Sisustus & lifestyle since 2009

Search

HÄIVÄHDYS PERSIKKAA


- Mä olen elänyt nuoruuteni, kun sisustusvärejä hallitsivat sähkönsininen, mintunvihreä ja persikka, ja huonekalut olivat pääasiassa kirsikkaa, pyökkiä tai mustaa. Osaltaan varmaan siitäkin johtuen rakastan nykyään maanläheisiä sävyjä ja valkoista sisustuksessa.


Kävimme eilen Isosiskon kanssa Sokos Hotel Tornissa Tampereella järjestetyssä maahantuojan mekko-outletissa, sillä vanhojen tanssit lähestyvät ja the mekkoa ei ollut vielä Tampereen kokoisesta kaupungista löytynyt. Porukkaa oli melkoisen paljon liikkeellä, ja hikihän siinä hommassa tuli, mutta parinkymmenen sovituksen jälkeen voitiin tyytyväisinä todeta, että täydellinen Vanhojen tanssiaismekko oli löytynyt!

- Mekkoa mallailtiin tietenkin vielä kotona korkkareitten kera ja pyörähdeltiin peilin edessä. Myös Pikkusisko halusi kokeilla tylliunelmaa itselleen!


Sunnuntaina oli ihana herätä kirpeään pakkasaamuun ja kun tulin alakertaan kahvin keittoon, oli aika suloista nähdä tanssiaismekko riippumassa olohuoneen tikashyllyssä. 

- Tanssitaanko teillä tänä vuonna Vanhoja? Tai olisko jotain hyviä vinkkejä juhlaan valmistautumiseen?

5 kommenttia

 1. Oi miten upea puku ja näyttää nuoren päällä varmasti ihanalta <3 Nuoruus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Kahden upean mekon väliltä valittiin - ja yllättäen molemmat olivat saman värisiä! ♥

   Poista
 2. Kauniin mekon löysitte ❤️
  Meillä tanssittiin vanhat nuoremman tyttären toimesta vuosi sitten ja esikoisen pari vuotta aiemmin. Ihania päiviä molemmat!
  Kovin on erilaista tuona päivänä kaikki, mitä itsellä oli kasarin loppupuolella, hih.

  Meillä molemmat tytöt tanssivat ballerinat jalassa ja siltikin oli jalat päivän päätteeksi kuulemma kiitettävän turtana, täällä kun on useampia näytöksiä päivän mittaan ;) Iltamenoihin sitten helmat lyheni (eri mekko) ja korot piteni.
  Mukavia hetkiä teille tuohon suureen päivään valmistautumiseen ja itse tansseihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä, ihanainen! ♥ Tanssikengät ovat vielä etsinnässä..

   Täälläkin on tapana pitää useampia näytöksiä päivän mittaan (menevät kuulemma vanhainkotiin, päiväkotiin ja sairaalaan) ja illalla on oma näytös meille vanhemmille/ läheisille. Ja iskä aikoo ainakin pyörähdellä tyttärensä kanssa myös tanssilattialla!

   Ihanaa pakkaspäivää sinne!

   Poista
 3. Kaunis mekko.
  Meilläkin Wanhat tänä vuonna. Poika löysi frakin teatterilta.
  Vinkkinä antaisin tytölle. Kannattaa mennä laitattamaan meikki ja hiukset ammattilaisilla. Tanssit jatkuu seuraavanakin päivänä.
  Äidin kaapista voi myös löytyä jotain nuorelle. Meiltä löytyi takki ja kengät aikoinaan. Ja rahaa on hyvä olla säästössä:)
  Ihania tansseja! Nautitaan💜

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★