Sisustus & lifestyle since 2009

Search

HELMIKUU KUVIN


Helmikuu mennä hurahti! Lisääntyvä auringonpaiste antaa jo vinkkiä keväästä, mutta pakkaslukemat paljastavat, että luonnon heräämiseen on vielä aikaa. Esim. tänä aamuna pakkanen paukkui meillä Pirkanmaalla -25 asteessa. Takkaa on mukava poltella ja käpertyä sohvannurkkaan hyvän kirjan tai sisustuslehden kanssa. Kun ulos pakkaseen ei viitsi lähteä, niin sisällä on kiva puuhastella pienten sisustusjuttujen parissa. Meillä se oli tässä kuussa tuo eteisen lautaseinä, johon saatiin vihdoin laitettua kiva kollaasi perhekuvista (en suunnitellutkaan sitä kuin muutaman vuoden).

Vanhojen tansseja tanssittiin tässä kuussa, Pikkusisko täytti 11v ja mä aloitin työt kiinteistönvälittäjänä. Sangen mieleenjäävä oli tuo Vanhojen tanssiperjantai, sillä jouduin aamulla peräänajokolariin, kun olin vienyt tyttären lukiolle ja osallistumiseni iltajuhlaan oli hetken vaakalaudalla. Mutta liki säikähdyksellä onneksi selvittiin ja nyt pari viikkoa myöhemmin päänsärytkin ovat jo kadonneet (auton takapuskuri ja anturitekniikka tosin menivät vaihtoon, mutta vastapuolen liikennevakuutus korvaa ne). Niin ja ettei tänä keväänä pääsisi tulemaan vapaa-ajan vietto-ongelmia, niin opiskelen työn ohessa kiinteistönvälitysalan ammattitutkintoa KiAT. 

Koti ja asuminen kiinostavat kovasti ja ASTA Rakentaja -messuilla kävimmekin tutustumassa asumisen uusiin tuuliin. Musta jyrää sisustusvärinä edelleen, mutta samoin tekevät ihanat luonnon materiaalit, maanläheiset sävyt ja ekologisuus. Vähemmän on enemmän myös tänä vuonna sisustuksessa!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★