Sisustus & lifestyle

Search

WANHAT 2018 JA KATASTROFIN AINEKSET- Perjantaina tanssittiin Isosiskon Vanhojen Tansseja! Juhlat olivat ihanat ja ikimuistoiset ja olin onnellinen, kun sain olla mukana.  

Aiemmin päivällä tuli nimittäin hieman mutkia matkaan, sillä tämän kuvan ottamisen jälkeen vein tyttären koululle ja paluumatkalla mun auton perään ajettiin, kun olin pysähtyneenä punaisiin liikennevaloissa.


Elämä on arvaamatonta ja kaikki voi todellakin muuttua silmänräpäyksessä. En ehtinyt kauppaan, kampaajalle enkä kotiin siivoamaan. Mutta olin hengissä ja kohtalaisen hyvissä voimissa. Jouduttiin odottamaan melkein tunti poliiseja, sitten he halusivat välttämättä tilata mulle vielä ambulanssin, ja vasta ambulanssimiehet antoivat luvan ajaa omalla autolla terveyskeskukseen ensiapuun. Pari tuntia myöhemmin pääsin kotiin niskakipuisena, päänsärkyisenä ja verenpaineet pilvissä. Mua ketutti tietenkin myös kuin pientä oravaa ja kun kotona keitin makoisat kahvit, niin kädet vispas vielä kuin mandoliinin soittajalla. 

Onni onnettomuudessa oli kunnon auto ja se, etteivät lapset olleet kyydissä. Mulla oli järkkäri repsikan penkillä, koska olin just ennen lähtöä ottanut tanssiaistytöstä kuvia. Kamera tietenkin lensi törmäyksen voimasta päin auton kojelautaa ja siitä lattialle ja pelkäsin, että se on tuhannen palasina enkä saa ikuistettua illan tanssiaistunnelmia.. Poliisia odotellessa otinkin sillä muutaman hupsun kuvan, soitin miehelle töihin ja ehdin myös miettiä, kauankohan tässä menee, mitä jos kahvinkeitin on jäänyt päälle, kuka käy kaupassa, riittääköhän kännykässä akku, mitä seuraavaksi tapahtuu, pääsenkö varmasti illalla juhliin mukaan, kuinka kerron lapsille, mitenkäs käytännön asiat, kun tarvitsen autoa joka päivä, hiihtoloma alkaa viikon päästä ym. Perjantaina tien pinta oli todella liukas ja törmäyksen ääni tulee varmasti uniin monta kertaa. Suurin hämmästyksen aihe oli peräänajajan tökerö käytös sekä piittaamattomuus. Tämäkin onnettomuus olisi ehkä voitu välttää, jos nuori kuljettaja olisi sopeuttanut vauhtinsa kelin mukaan eikä räplännyt kännykkää ajon aikana.

- Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Päästiin illalla juhliin ja iskä sai tanssittaa kaunista tytärtään.  ♥ Onni on tässä ja nyt.


"Most people wait all week for Friday, all year for summer, all life for happiness."

10 kommenttia

 1. Kaikenlaista... onneksi sulle ei kuitenkaan sen pahemmin käynyt♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olo on ihan ok ja se on pääasia!

   Onneksi itsellä oli hyvä auto alla, mutta vahinkotarkastajan mukaan siihenkin on tulossa yli 2000,- korjaukset :/

   Poista
 2. Ihania prinsessoja <3

  Onneksi kolarissa ei käynyt pahemmin. Itsekin olen välillä haaveillut pikkuautosta, mutta ukkeli on saanut puhuttua mut ympäri, sillä mikäs sitä paremmin suojaa liikenteessä kuin kunnon auto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ♥ Oli onnea matkassa ja auton puskurin voi onneksi vaihtaa. Meillä mies on myös tarkka näistä asioista eli haluaa, että vaimolla on hyvä auto, koska minä pääsääntöisesti kuskaan lapsia.

   Kivaa viikkoa sinne!

   Poista
 3. Onneksi ei käynyt pahemmin! Kävitkö kuvauksessa? Mies oli vuosia sitten kolarissa, auto ajoi perään ja hän loukkasi niskansa. Ensin ei tuntunut juuri mitään, mutta myöhemmin tuli kivut ja ongelmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Ei päivystävä lääkäri katsonut kuvaamista tarpeelliseksi, syynäsi kyllä tarkkaan ja mun piti tehdä Speden Speleistäkin tuttuja yhdellä jalalla seisomisia, näyttää kieltä, irvistää ja kysyipä tuo, että kuka on Suomen Presidenttikin, kun ei vissiin itse tiennyt... Käski kuulostella omaa oloa ja hakeutua heti lääkäriin, jos tulee jotain, sillä kolari voi aiheuttaa kropassa asioita myös viiveellä, aivan kuten sanoit.

   Kivaa viikkoa myös sinne!

   Poista
 4. Katsoinkin,että olit juhlissa 😊 Ihanat tanssit,minun tyttöni myöskin.Onneksi ei sattunut pahempaa,kyllä nuo kännyköitä räpeltävät ihmiset tuottaa paljon vaaratilanteita,ikävä kyllä. (T.se bloggaaja joka joskus kauan sitten osti sinulta hyllyt Ylöjärven mökille)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, oisit napannut hihasta! Aikamoisen tunnemyrskyn viime perjantai kyllä aiheutti kaiken kaikkiaan, niin ihanat oli tyttären Vanhojen Tanssitkin, ja kyllä sitä monenmoista ehtii tulla mieleen, kun pamahtaa. Mutta onneksi nyt näyttää, että selvisin lähes säikähdyksellä, mutta totuushan on, että eihän tämä ihan hetkeen unohdu ja on ikävänä mielessä varmasti pitkään tuolla tien päällä...

   Poista
 5. Voi apua, onneksi ei käynyt pahemmin mutta varmasti muutti tunnelmaa ja jätti jälkensä! Hyvä, että olet kunnossa.
  Ja miten kaunis teidän tytär ja nuo ihanat nuoret. Mukavia kuvia, hyvä kun kamerakin selvisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Oon kunnossa, pientä vaivaa, mutta ei mitään vakavaa. Seuraillaan vielä pari viikkoa tilannetta. Kamera sai kyllä kolauksen, mutta toimii. Ehkä käyn näyttämässä sitä varmuuden vuoksi kameraliikkeessä, kun se on vielä sangen uusi (ostin viime huhtikuussa) ja en varmaan vielä osaa ees täysin käyttää sitä ;DD Mutta onnea oli matkassa juu, se on selvää! ♥

   Ihanaa uutta viikkoa! Meillä täällä alkoi nyt koululaisten hiihtoloma.

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★ Anonyyminä ei valitettavasti voi kommentoida ollenkaan eli olethan valmis seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi.