Sisustus & lifestyle since 2009

Search

STRAWBERRY FIELDS FOREVER


- Ava ei ollut koskaan nähnyt näin paljon mansikoita yhdellä kertaa, saati päässyt poimimaan niitä itse, niinpä lähdettiin porukalla mansikkapellolle!

Yrjölän marjatila sijaitsee Hämeenkyrön kansallismaisemissa ja täällä marjapensaita on silmänkantamattomiin. Mansikkaa, vadelmaa, pensasmustikkaa, saskatoon marjaa, herukkaa, omppua, perunaa, maissia, sipulia, valkosipulia jne. Satokaudet vaihtelevat ja marjoja on mahdollisuus ostaa joko valmiiksi poimittuina tai itse poimien. Suoramyymälä Puimasuulissa myydään myös muita lähitilojen tuotteita (lihaa, mehuja, hilloja ja ternimaitoa) ja tilalla on mahdollisuus kahvitella ja ihastella upeita kansallismaisemia.


- Ava oli aivan innoissaan ja täytti pienen kipponsa mansikoilla muutamassa minuutissa! 

Alle tunnissa poimimme 5 kg mansikkaa ja aika moni mansikka päätyi myös poimijoiden suuhun, mikä on ihan sallittua ;) Jännittävintä lasten mielestä oli nousta traktorin vetämään kärryyn, joka kuljetti poimijat alas rantaan mansikkapelloille. Takaisin tullessa se ei enää jännittänyt yhtä paljoa, vaan olikin itse asiassa niin kivaa, että olisivat halunneet vielä vaikka kierroksen hupiajelua!


- Mummin kulta olisi jaksanut vielä helposti toisenkin tunnin, mutta kun saatiin kerättyä ämpärit täyteen ja isot tytöt olivat ottaneet pakolliset asukuvat, päätettiin lähteä kotiin grillaamaan.

Ah, kyllä kotona ruoka maistuikin! Sateenvarjo oli meillä mukana päivänvarjona suojaamassa pahimmalta paahteelta. Poimimaan tullessa kannattaa ottaa mukaan paitsi omat ämpärit myös lakki ja riittävästi kylmää juotavaa. Ämpärien paino vähennetään pois vaakan näyttämästä kokonaispainosta kassalla. 


Vinkki! Kannattaa soittaa ja varmistaa marjatilanne etukäteen/ varata aika poimintaan.

Yrjölän marjatila
Maisematie 642, Mahnala
0400-625636

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★