Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ASUNTOMESSUT 2019: PUUN KÄYTTÖ SISUSTUKSESSA

Seinissä Siparila Pala-seinäpaneeli, vuode Pace Futonnetti
Asuntomessut juttusarja jatkuu. Nyt vuorossa sisustuksen yksityiskohdat ja eritoten kivat ideat puusta. Kouvolan messutaloissa näkyy paljon puupintoja, puupaneeleja ja luonnon materiaaleja sekä uutuutena vedenkestäviä puukomposiittialtaita ja -ammeita. Woodio-puukomposiitti on täysin uudenlainen ekologinen materiaali, jolla on myös perinteistä posliiniallasta pienempi hiilijalanjälki. Puu tulee niissä kauniisti esille ja altaiden pehmeä muotokieli mukailee materiaalin luonnollisuutta.


Woodio Cube puukomposiittiallas
Sievitalo Unto Omega-keittiö, taso marmoria muistuttava Dekton-komposiitti

Messutalojen lattioissa otetaan myös harppaus rustiikkisempaan suuntaan eli lattiamateriaalit ovat  aiempia vuosia tummempia, samoin kiintokalusteissa vilahtelee puunvärisiä runkoja ja rohkeimmissa kohteissa kaapinovetkin puuta/ puun näköistä laminaattia. Sisätiloista astutaan ulos suurten liukuovien kautta, jotka totisesti tuovat luonnon ja maiseman aivan liki. Kohteessa nro 5. Villa Element oli takapihalle lisäksi jätetty kiva kiipeilypuu! 


Edelliset kuvat asuntomessukohteesta nro 3. Talo Aito, jossa oli käytetty  todella tyylikkäästi puupintoja ja mm. talon sisäkatot oli toteutettu vanerista. Vaneria näkyy myös pihasaunarakennuksen seinissä, mutta varsinainen katseenvangitsija ovat saunan ja pesuhuoneen tuppeensahatut lankut. Wau! Todella tyylikäs kokonaisuus, jota ei muuten Asuntomessujen messuluettelona toimivasta Deko-lehdestä  löydy jostain syystä ollenkaan.

Uniikki ruokapöytä on puuseppä Pasi Pöljön valmistama
Pyykkikuilu kätkeytyy koristeellisen puupaneelin taakse

Messutalojen sisustuksissa oli käytetty tänä vuonna myös ihanan paljon väriä! Osassa jopa niin paljon, etten pystynyt innostukseltani (lue: järkytykseltäni) edes ottamaan kuvia ;DD Mutta väritys on pääosin luonnosta napattua eli havun vihreää sekä erilaisia ruskan ja ruskean sävyjä. Myös saunat ovat selkeästi vaalenemassa, mikä on mielestäni positiivista.

Upseerin päiväkoti

- Sievitalo Unton vuode komeilee Avotakan kannessakin, eikä suotta, sillä itsekin kääriytyisin mielelläni näihin vällyihin hyvän kirjan kera.


Asuntomessut Kouvolassa 12.7.-11.8.2019

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★