Sisustus & lifestyle since 2009

Search

VALOKUVASEINÄ- Harmittavan vähän tulee enää nykyään teetettyä perinteisiä valokuvia, mutta vihdoin joulun alla sain tilattua muutamista lempikuvistamme mustavalkoisia paperikuvia. Ne laitettiin valkoisiin kehyksiin ja kiinnitettiin porraskuilun seinään. 

Portaat sijaitsevat meillä heti sisääntulossa ja eteisen seinä on sillä kohtaa liki 6 metriä korkea. Lasikaide avartaa tilaa ja 6-metrinen lautaseinä on sangen hyvä katseenvangitsija heti sisääntulossa!


Tämä lautaseinä oli muuten yksi ensimmäisistä valmiista sisustuselementeistä uudessa kodissamme, sillä sen piti olla valmis jo ennen portaiden asennusta. Laudat valikoitiin paikallisesta puutavaraliikkeestä ja maalattiin valkoisiksi. Halusin nimenomaan ehtaa lautaa tähän seinään, en mitään siistiä sisustuspaneelia.

- Tällainen photowall on ollut mulla pitkään haaveena! Siitä tuli mielestäni oikein kiva ja parasta on, että sitä on helppo täydentää.


Kehykset IKEA
Kuvamuistot teetetty mustavalkoisina

12 kommenttia

 1. Tosi upealta näyttää niin lautaseinä kuin kollaasikin! <3 Mukavaa talviviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! ♥ Tästä tuli munkin mielestä tosi kiva - ja kollaasia on helppo täydentää.

   Kivaa hiihtolomaviikkoa sinne etelään!

   Poista
 2. Hieno on! Meilläki oli raakalautaseinää vanhan kodin kodarissa ja edelleen mökiltä sitä löytyy ja laitettiinpa tämän kodin tuulikaappiinkin. Mä tykkään tosi paljon. Ja paljon on vieraatkin sitä ihailleet. Valokuvaseinä on täälläkin työn alla, tosin meillä se tullee vierashuoneeseen. Sain entiseltä työkaverilta kasan mustia valokuvakehyksiä, joten niihin pitäisi jotain kehitellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla, en tiennytkään! Mäkin mietin, että laittaisko mustavalkoiset kuvat mustiin vaiko valkoisiin kehyksiin, mutta päädyin sitten lopulta valitsemaan valkoiset ;DD

   Poista
 3. Kivalta näyttää ja tulee kivaa ilmettä kun on välissä muutakin kuin valkokuvia :)
  Lautaseinä sopii kivasti talon henkeen ja rappusissa kyllä hyvä valinta, koska kovalla käytöllä lapsiperheessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Muutama velikulta antoi kokemuksen syvällä rintaäänellä mulle ohjeita raksa-aikana, että lautaseinästä saa tikkuja ja se rikkoo sukkahousut ym. mutta 3 kerrosta valkoista maalia on tehnyt tehtävänsä ja seinä on mukavan tuntuinen + helppo pyyhkiä.

   Poista
 4. Meillä on myös samalla lailla portaikossa valokuvia, kaikki oikeastaan lapsista heidän päiväkoti ja koulu ajoilta. Siitä on hauska aina katsella mitenkäs ne lapset ovat kasvaneet ja muuttuneet :) Ainoo miinus pölyjen pyyhkiminen..
  Mut pikku juttu kuitekin :) -Marja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mä teetin nyt ekan satsin kuvia tähän ja oli kyllä vaikea valita kaikista kivoista kuvamuistoista näin pieni otos ;DD

   Poista
 5. Upea valokuvaseinä! Kiinnitin huomioni tuohon "Tervetuloa meille"-kehykseen. Onko se edesmenneen Jaanan tekemä? Hän asui aiemmin Kokkolassa ja viimeksi Pietarsaaren seudulla. Voitin kerran yhden taulun hänen arpajaisissaan. Hän teki ihania tauluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Ja kyllä hyvin tunnistit taitavan tikkaustaulujen tekijän käden jäljen! Tämä taulu on vuodelta 2011. ♥ Jaana oli hyvä ystäväni, joka lähti tähtien taa 2015... Koskaan ei päästy sille Amerikan reissulle, jota hartaasti suunniteltiin.

   Poista
 6. Jaana oli sydämellinen, rempseä ja pohojalaanen ihiminen! Hänestä jäi hyvät muistot,ja taulu seinälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin. Ihana ihminen. Mutta aivan liian aikaisin joutui lähtemään... ♥

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★