Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TYÖHUONEEN UUSI MATTO

Sponsored by MATTO.FI


Siitä lähtien, kun 20v poikamme muutti viime kesänä omaan vuokra-asuntoon, olen etsiskellyt hänen entiseen huoneeseen sopivaa mattoa, koska siitä tuli mulle ihan täydellinen työhuone. Huone on kooltaan melko iso 13,5 m² joten uudelle matolle oli muutama tiukka kriteeri: sen pitäisi olla riittävän iso, myös kaunis, pehmeä, helppohoitoinen sekä sopia meidän kodin sisustukseen vielä vuosiksi eteenpäin.

- Sopivasti kesän alussa sain valita matto.fi verkkokaupasta meille tällaisen maton.- Me suomalaiset ostamme harmillisen usein kotiin vähän liian pieniä mattoja. Sisustusalan ammattilaisena tiedostan tämän ja sen vuoksi matto.fi valikoimaa selatessani asetin valintakriteereiksi "suuret matot". Hakutuloksiin tulikin heti monta kymmentä ihanaa mattoa.Matto.fi 

Matto.fi -verkkokaupasta löytyy paljon mattoja erilaisiin käyttötarkoituksiin: keittiöön, olkkariin, lastenhuoneeseen, makuuhuoneeseen, terassille tai vaikka mökille, veneeseen tai asuntovaunuun. 

Mulla oli hakusessa pehmeä iso matto ja valinta oli lopulta aika selvä, kun löysin tämän 200 x 290 cm kokoisen harmaanruskean Desire-nukkamaton. Matto.fi toimitus on aina ilmainen ja matto tuli parissa päivässä. Värikin oli iloinen yllätys, sillä matto on luonnossa pehmeämpi beige kuin näyttöruudulla näkynyt tummanharmaan beige. 

- Desire-mattoa on saatavana ainakin myös valkoisena, beigenä sekä hopeanharmaana, mutta halusin meille tällaisen hieman syvemmän sävyn. 

Talossamme on sijaintinsa vuoksi paljon valoa ja matto näyttääkin meillä vaaleammalta ja ruskeammalta kuin verkkokaupan kuvassa. Tykkään! Kannattaa muistaa, että omat näytön asetukset vaikuttavat siihen, kuinka esim. värit toistuvat ruudulla eli suureksi yllätykseksi valkoinen matto saattaa olla kotona kellertävä luonnonvalkoinen tai harmaa matto sininen tai vihertävä. Uusi työhuoneen matto on nyt myös tarpeeksi suuri ja paksu matto parantaa huoneen akustiikkaa erinomaisesti.

Desire-matto on ollut meillä nyt kesän alusta käytössä ja voin kyllä sanoa sen olevan paitsi kaunis ja pehmeä, mutta myös helppohoitoinen, sillä ainakin keskuspölynimurilla se on helppo imuroida. Meillä on maalämpö & vesikiertoinen lattialämmitys, joten tarkistin etukäteen asiakaspalvelusta, että matto soveltuu varmasti meille eikä esim. tartu lattiaan. Maton alapuoli on sileää huopaa, mutta matto pysyy painonsa vuoksi hyvin paikoillaan.

- Mitäs sanot näistä ennen / jälkeen kuvista? 

Työhuoneen vanha matto oli tilaan aivan liian pieni (160 x 230) 

Uusi iso Desire-matto (200 x 290) on kaunis, pehmeä ja parantaa työhuoneen akustiikkaa ALEKOODI

Koodilla UUSI20 saat 20% alennuksen tilauksesta.

Ostoksille tästä. Matto.fi verkkokaupassa on parhaillaan käynnissä kesäale ja verkkokaupan outlet -osiosta löydät ihanien mattojen viimeiset kappaleet. Tämän harmaanruskean Desire-matonkin bongasin just sieltä (näytti olevan enää 7 kpl jäljellä).

alekoodi

Matto saatu - Sally kiittää!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★