Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ASUNTOMESSUT 2023 LOVIISASSA

Asuntomessut ovat alkaneet. Asumisen uusimpia unelmia esitellään tänä kesänä Loviisan Kuningattarenrannassa. Nimensä mukaisesti messutalot sijoittuvat tänä vuonna aivan meren syleilyyn ja mukana on todellisia helmiä.


Messualueen yksi upeimpia grillausnäkymiä!
Korkeuserot rannassa ovat valtavia


Kunnon hevosvoimat, taustalla näkyy kelluva talo


Kuningattarenranta on ainutlaatuisen kaunis rakennuspaikka ja yhtenä erikoisuutena on ponttoonien päällä "kelluva" talo. Talot ja rantasaunat sijaitsevat alueella aivan veden äärellä, mikä asettaa rakennuksille tietenkin omat haasteensa. Mutta säänrasituksesta ynnä muusta viis - onhan näistä nyt aivan henkeäsalpaavan hienot näkymät (aloituskuvan makuuhuoneesta heräisin itsekin mielelläni aamuisin)!

"Kuningattarenranta tarjoaa mahdollisuuden omarantaiseen ja korkealaatuiseen asumiseen, lähes kaupungin keskustassa. Alueelta avautuvat upeat näkymät vastarannalle historialliseen 1700-luvulta peräisin olevaan alakaupunkiin. Kelluva kävelysilta mahdollistaa kulkemisen messualueelta suoraan kauniiden suola-aittojen Laivasillalle ja siitä edelleen vanhan kaupungin kautta Loviisan keskustaan."

Asuinalueella on asuntomessujen aikana nähtävillä yhteensä 25 kohdetta: 17 pientaloa, 2 rivitalohuoneistoa, 2 paritaloa, 2 kerrostalohuoneistoa, minitaloja sekä ympärivuotiseen asumiseen soveltuva kelluva talo.

Venevaja ja laituri

Kelluvan talon sisustusta
Kuusilattia, korkki, rottinki ja hirsiseinät sulassa sovussaMyös pyykkärin voi sijoittaa saarekkeeseen!Messujen upein sauna!


Messutalojen sisustukset ovat pääosin luonnomateriaaleja ja vaaleaa puuta, ulkopuolelta talojen julkisivut ovat maisemaan sopivia, tummia kaunottaria. Tykkäsin, kun alueelle oli myös jätetty valtavan kokoisia kiven järkäleitä eikä rantoja oltu siistitty liikaa, vaan luonto saa olla läsnä sellaisena kuin se on ollut.

Messujen ihanin kylpyhuone
Rohkeaa sinistä sisustuksessa
Juttusarja jatkuu - Ensi kerralla kerron omat messusuosikkini ja annan vinkit onnistuneeseen messuvierailuun. Pysy kuulolla!


Asuntomessut Loviisassa 7.7.-6.8.2023


Liput saatu - Sally kiittää

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★