Sisustus & lifestyle since 2009

Search

HUHTIKUU KUVIN


- Ulkona on tyypillinen vappusää: +7 ja vettä sataa! Mutta meitä ei sade haittaa, sillä laukut on pakattuina ja risteilemme pian Tukholmaan. Jee! 

Huhtikuu on ollut kiireinen monin tavoin ja onkin sangen mukava tehdä parin päivän irtiotto arjesta. Helsingissä oli tässä kuussa vuotuinen Indieplace blogigaala, jossa palkittiin blogimaailman vuoden vaikuttajat. Kauppakeskus Ratina avattiin Tampereella ja olimme mukana Arto Rastaan uuden ravintola Periscopen vajaisissa (ihana paikka). Myös Mansen blogikirppis oli viikko sitten. Mun Olympus Pen 8 ei ole vieläkään palautunut huollosta (vein sen peräänajon jälkeen tarkastettavaksi Rajalalle, siis helmi-maaliskuun vaihteessa = 2 kuukautta sitten)! Runko löytyi kovan etsimisen jälkeen toissa viikolla (sanoivat rahdinkuljettajan hukanneen sen), mutta joudun kuvaamaan vielä lainalinssillä, sillä kukaan ei tunnu tietävän, missä mun oma linssi seikkailee. Huoh! Alunperin huoltotarkastuksen kestoksi ilmoitettiin noin 2-3 viikkoa ja pidin sitä silloin ikuisuutena. Mutta positiivista on se, että lumet on kaikki sulaneet! Mä kun veikkasin kinoksia olevan pihassa vielä Juhannuksenakin. Pupun penteleet olivat kalunneet toisen omenapuun aivan paljaaksi ja pensasmustikan varretkin olivat niille kelvanneet. Lunta oli tänä talvena niin hurjan paljon, ettei verkoista ollut juurikaan mitään hyötyä. Ihme kyllä, toinen omenapuu (valkea kuulas) ei ollut pitkäkorville lainkaan kelvannut..

1 kommentti

  1. Lunta oli todellakin niin paljon, että ihme on kun se suli. ;D Hyvä huhtikuu sinulla. Minullakin oli ihan kiva huhtikuu. Oli kiva nähdä blogijuhlallisuuksissa! <3

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★