Sisustus & lifestyle since 2009

Search

RAVINTOLA PERISCOPE TÄHYÄÄ KORKEALLE


- Arto Rastaan uusi ravintola Periscope tähyää Tampereen ravintolamaailman huipulle!

Meillä oli ilo ja kunnia tulla kutsutuiksi Arto Rastaan uusimman ja upeimman ravintolan vip-avajaisiin, tiistai-iltana hieman ennen virallista avajaispäivää eli ensi launtaita 21.4.2018. Arto ja Katja Rastas olivat henkilökohtaisesti toivottamassa kutsuvieraat tervetulleiksi ja 550-paikkainen ravintola täyttyikin pian samppanjalasien kilinästä & iloisesta puheensorinasta.


Arkkitehtuuri kuvastaa ravintolan nimeä

Korkea Periscope-torni istuu Tampereen kaupunkikuvaan luontevasti ja suuresta maisemaikkunasta avautuu kaupunkimaisema Ratinan suvannon yli keskikaupungin suuntaan. Ravintolatilat on sijoitettu sisällä tyylikkäästi kahteen kerrokseen, alakerrassa on ravintola ja yläkerrassa baari. Sisustus on industrial-tyylinen eli sisustuksessa on käytetty tyylikkäästi mm. metallielementtejä ja betonia. Lämpöä sisustukseen on tuotu kuparin värisillä valaisimilla, oransseilla kynttilälaseilla, nahkalla sekä kalanruotoon ladotulla parketilla, ja sama herringbone kuvio toistuu ravintolasalin lankkupöydissä. 

- Ravintolan kruununa on hulppea skybar eli kattoterassi, joka totisesti hakee Suomessa vertaistaan! Tunnelma on fantastinen ja se täytyy itse kokea! Kattoterassi tarjoaa näkymän joka suuntaan Tampereen kattojen ylle + täydellisen aitiopaikan Ratinan stadionin urheilu- ja musiikkielämyksille!


Vuolteenkatu 1 (Kauppakeskus Ratina)
Tampere FI
050 5128411

Ravintola sopii koko perheelle

1 kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★