Sisustus & lifestyle since 2009

Search

HAPPY SUNDAY!


Tänään herättiin sateen ropinaan, niinpä onkin kiva fiilistellä näitten viime viikonloppuna otettujen keittiökuvien kanssa. Aamuaurinko paistaa meillä sisään keittiöön ja ruokailutilaan ja valoahan tässä mäen päällä riittää, kuten olette huomanneet.

Meillä on talon eteläpäädyssä pieni hyötykasvialue, jossa on hedelmäpuita, marjapensaita ja kasvatan siellä myös kesäisin kolmessa istutuslaatikossa salaattia + yrttejä. Lisäksi meillä kasvaa monivuotisena ruohosipulia ja raparperia. Tänä kesänä kokeilin laittaa kolmanteen istutuslaatikkoon viime kesältä ylijääneitä koristekurpitsan siemeniä, vähän sillä ajatuksella, että mahtaakohan ne itää vielä, kun pussikin oli unohtunut vuodeksi auki... mutta hyvin kävi! Saatiin pikkuisia koristekurpitsoita yli ämpärillinen!


Arki-illat täyttyvät lasten harrastuksiin kuskauksista, ruuanlaitosta ja pyykinpesusta. Paljon ylimääräistä aikaa blogille ei meinaa oikein jäädä kuin viikonloppuisin, mutta instagramia päivitän aktiivisesti. Joko seuraat mua siellä @countrysally?

- Mukavaa sunnuntaipäivää! Happy Sunday.

Topi-Keittiöt, tasomateriaali corian, ovimalli Rauhala, hana Blanco Culina-S, kattoliesikupu SAVO Design & Technic

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★