Sisustus & lifestyle since 2009

Search

HABITARE 2019 AVASI SUOMALAISTEN SISUSTUSSYKSYN


- Habitare-messut tarjoilivat tänä vuonna hienon kattauksen puuta, luonnonmateriaaleja ja erilaisia puusta valmistettuja tuotteita, olematta kuitenkaan yhtään puisevat tai tylsät! 

Tai ainakin mun sisustusmakuun, joka on tyyliltään enemmän rentoa Amerikan itärannikon huvilatyyliä ja vain vähän vaaleaa skandinaavisuutta puuhuonekaluineen, messut olivat kuitenkin erittäin kiinnostava otos skandinaavisuutta, puutuotteita ja luonnonmateriaaleja. 


Mitä olisi syksy ilman Habitarea? Ainakin mulle Habitare-messut avaavat tavallaan sisustussyksyn ja trendit + messuilla esillä olevat uutuudet pitää sen vuoksi käydä katsastamassa joka vuosi (tää oli nyt mun 9. Habitarekerta perätysten). Nyt on siis "lupa" viritellä kausivalot ja kaivella esiin kynttilät, samettityynyt ja lämpimät peitot ;)


Viime kesän 2019 Asuntomessuilta tuttuja sisustuselementtejä oli aika paljon esillä myös Habitaressa (mm. palkitt Woodio tuotteet kylpyhuonevallankumoukseen, Gradon upeat portaat, monenlaiset tyylikkäät ja/tai perinteiset sisustuspaneelit sekä valaistus ja äänentoisto). 

Bo LKV osasto tarjosi erilaisen näkökulman asumiseen ja sisustamiseen kuin perinteisesti Suomessa on totuttu kiinteistönvälitysfirmoilta näkemään. En voinut olla kuulematta, kuinka moni messukävijä huokaili Bo:n osastolla voivansa jäädä sinne vaikka heti asumaan eli sangen onnistunutta imagomarkkinointia!

Topi-uutuus!

- Kävitkö Habitaressa? Minkälaisia ajatuksia messut sinussa herättivät?HABITARE messut Helsingissä 11.-15.9.2019

Liput saatu (Habitare bloggaajapassi /MESSUKESKUS). Sally kiittää!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★