Sisustus & lifestyle since 2009

Search

ARJEN PIENIÄ JUTTUJA


- Kellot siirrettiin kesäaikaan eli tunti eteenpäin kohti kesää. Oi, miten ihanaa!

Kotoilua on takana nyt kaksi viikkoa ja nämä ympäröivät seinät ovat saaneet ihan uuden merkityksen. Eivät sentään kaadu vielä päälle, sillä koti on nyt turvapaikka maailmalta. Täällä ovat mulle rakkaimmat ja loputkin vain puhelinsoiton ja viestin päässä. ♡


Kaikki joutuvat nyt luopumaan monesta itselleen tärkeästä asiasta, mutta ei onneksi lopullisesti (toivon ainakin niin). Vielä en tunne yhtäkään koronaan sairastunutta henkilökohtaisesti eli kukaan omista tutuista ja läheisistä ei ole sairastunut, mutta kyllähän huoli ja pelko ovat silti päivittäin läsnä. 

- Tärkeää on nyt pitää huolta rutiineista ja pienistä tärkeistä jutuista, sillä varsinkin lapset vaistoavat paljon asioita ja muistavat vielä vuosienkin päästä sen, millaista oli koronakeväänä kotona. 


Vaikka tuntuu, että on pitänyt luopua niin paljosta, kun ei voi liikkua missään, missä on paljon ihmisiä, eikä tavata ystäviä ja rakkaita läheisiä, niin olen myös hyvin kiitollinen monesta asiasta. Itse olen aika harkitseva kuluttaja eli en oo koskaan ollut mikään shoppailijatyyppi ja kahvillakin käydään ystävien kanssa sangen harvoin, sen vuoksi tuntuu, ettei mitään ihan hirmu isoja muutoksia ja vaikutuksia ole eteen vielä tullut. (Hullut Päivät järkättiin tänä keväänä vain verkossa ja ensimmäinen ruokakauppatilauskin on tullut näppäiltyä nettiin, joten kyllä se vanhakin oppii uusia temppuja ;) Toki mietin minäkin jo kesää ja lomaa, ja etenkin sitä, minkälaisia vaikutuksia tämä tilanne aiheuttaa myöhemmin. Saako kesälläkään tehdä yhtään mitään.... Mutta onneksi sää lämpenee ja aurinko paistaa, ihan niinkuin joka kevät ja kesä tätäkin ennen. 

Kiitollisuus on kasvanut. Olen kiitollinen kodista ja perheestä, meidän hassuista yhteisistä jutuista,  huumorista, kiireettömistä aamuhetkistä, yhteisestä aamupalasta ison pöydän ääressä. Olen kiitollinen, että mulla on mahdollisuus tehdä etätyötä ja tarjota lapsille terveellistä ja maistuvaa ruokaa kaikkina päivinä. Ollaan katsottu leffoja ja sarjoja yhdessä, katsottu pieneksi jääneet vaatteet kaapeista pois, etsitty kevyempiä kevättakkeja käyttöön, pesty lenkkareita, leivottu, tehty yhdessä koulutehtäviä, viikattu pyykkejä jne. Tavallinen arki antaa nyt valtavasti voimaa!- Olen just nyt kiitollinen myös tästä mun blogiharrastuksesta, jota voin tehdä kotona ja teistä blogiystävistä, ihanista instaseuraajista, tykkäyksistä ja kivoista kommenteista. Ootko sä instassa? Jos haluat seurata meidän juttuja ja nähdä enemmän oikeeta elämää, niin ig-storyjen kautta voit seurata meidän ihan tavallista arkea. 

Sally löytyy instagramista @countrysally

2 kommenttia

  1. Ihanan positiivinen sisältö tässä postauksessa <3 On kyllä entistä tärkeämpää nähdä kaikki se arvokas omassa arjessa, kun juuri nyt unelmat ovat odotustilassa. Aurinkoista uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana. Kyllä tämä aika vaatii nyt kaikilta meiltä paljon. Mutta paljon hyvääkin on hidastamisessa, sillä silloin ehtii nähdä ympärillä olevat asiat ja sen mikä on tärkeää selvemmin. ♡

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★