Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Kultareunat

Ihanaa, kevätaurinko paistaa ja ulkona on vain muutama aste pakkasta! Laitoin ruokaa uuniin ja ulkoilemme sen aikaa lasten kanssa pihassa. Sohvat ovat toistaiseksi pysyneet valkoisina - olemme nimittäin pelanneet ja katsoneet viikonlopun telkkaria yläkerran olkkarissa. Kommentteja valkoisten sohvien kanssa elämiseen toivon kuitenkin lisää. Kertokaa!


Kuulen usein kysyttävän, että miten meillä on aina näin siistiä? No, kyllähän kaikki tietävät, että lapsiperheessä on siistiä vain hetken (sen kuvan oton verran ;). 

Aiemmin stressasin siitä paljonkin, mutta nykyisellään tuo lasten oma olkkari yläkerrassa (tähtitapetteineen) pelastaa monta murhetta! Sitä paitsi, yhtenä päivänä sitä vain tajuaa, lapset ovat vain vähän aikaa pieniä eli ei pidäkään tuhlata sitä aikaa siivoamiseen tai siivoamisesta murehtimiseen - vaan olla lasten kanssa ja muistaa hassutella riittävästi. Siten saa arkeen kultareunat.

5 kommenttia

 1. Ekaa kertaa täällä kurkkimassa ja kylläpä näyttääkin kivalta teillä!
  Miten en ole aiemmin eksynyt tänne?

  VastaaPoista
 2. Onpas teillä kaunista :) Ihana arkkupöytä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos tytöt! Jutussa "Romuromantiikkaa" viime syksyltä on kuvia ennen ja jälkeen tuosta arkkupöydästä. On oikeasti vanha ja pappani tekemä.

  Ihanaa Ystävänpäiväviikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Tykkään KOVASTI teidän valkoisista sohvista, noista koristetyynyistä ja arkkupöydästä.

  Meillä on nyt beige sohva ja samansävyiset kahdet sohvatuolit, mut joku kaunis päivä sit kun asun mun unelmien omakotitalossa mulla on kans valkoiset sohvat :). Mistäs olet muuten noi tyynyt tai tyynynpäälliset hankkinut?? Tosi kivan näköiset! Ja arkkupöytä on aaaiivan ihana!!


  Hihh, säkin taidat tykätä tähtikuvioista :).

  Nona

  VastaaPoista
 5. RRRRRRRAKASTAN tähtiä! Kurkkasitko muuten aiempia postauksiani? Meillä on nimittäin yläkerrassa toinen olkkari, jossa TÄHTITAPETTI!?

  Sohvat ovat Ikeasta, HouseStyle Living tyynyt Home at Home nettikaupasta. Arkkupöytä on edesmenneen pappani tekemä, jonka maalasin viime syksynä valkoiseksi. Kirjoitin siitä blogijutussani "Romuromantiikkaa" tms. syksyllä.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★