Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Meillekin valkoiset sohvat


Mitähän te muut mahdatte puuhata näin perjantai-iltana?

Meillä mies siivoaa autotallia, lapset mussuttaa yläkerrassa tyytyväisinä karkkia + poppareita... ja minä huhkin alakerrassa erään uhkarohkean projektin parissa. Meillä on olkkarissa 2 samanlaista, kolmen istuttavaa sohvaa vastakkain, miehelle ja minulle - kumpaisellekin omat, ja vaihdoin niihin äsken valkoiset päälliset!Pähkähullua tai tavattoman rohkeaa - mutta lopputulos miellyttää, ainakin omaa silmää. Silittäminen vei aikansa, mutta kannatti (en ole mikään himosilittäjä ;). Aiemmat päälliset olivat nekin melko vaaleat, hentoa ruusua, oisko ollut Redeby, mutta eivät olleet vesipestävät. Ne kaipasivatkin jo pesua ja olkkari samoin uutta ilmettä. Mutta kertokaas te, joilla on valkoiset sohvat, että miten ihmeessä saan nämä näin lapsiperheessä pysymään siisteinä? Tai edes siedettäviltä? Oisko ehkä pitänyt miettiä kaksi kertaa ennen ostopäätöstä..? Apuva! Onneksi meillä on kaksi olkkaria, joten lapset tahmatassuineen katsovat teeveetä ja pelaavat pleikkaria pääasiassa yläkerrassa. Raskiikohan näissä nyt sitten enää istuakaan..?

7 kommenttia

 1. En valitettavasti tiedä mitään poppakonstia sohvien valkeuden ylläpidon suhteen;-);mutta niin äärettömän kaunis siitä tuli!
  Sulla on muutenkin ihastuttava blogi, kiitos siitä!

  ps. tai hei, mites olisi sellainen Softcare-suihkuttelu päälliseen? Ainakin käsinojien kohtiin, joihin ne tahmatassut tahtovat nojata;-).
  Voisi ainakin hiukan auttaa lian pinttymiseen?

  VastaaPoista
 2. Aamunkukka: Kiitos. Täytynee suihkata softcarea käsinojiin ennen nukkumaan menoa. On aika ärtsyn hajuista ainetta - ainakin kun viimeksi laitettiin.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Just näitä itsekin himoitsen! Nämähän kestää 60-pesun ja kloritevalkaisunkin. Jotkut ovat ostaneet suoraan kahdet päälliset, että on pesuvaihtoon. Ja kiitos kysymästä, tulin kurkkamaan lempiblogieni kuulumiset kera kulhollisen piparminttujätskiä! Mutta ei tämä Ingman Valion veroista ole. Tai Ainon mustikkapiirakkajäätelöä.

  VastaaPoista
 4. oo.. miten ihanat sohvat! Kylläpä ovat kauniit! Juuri tuollaisista olen itsekina aina haaveillut! Meillä on hyvin vaaleat siniset (duck egg tyyppiset) ja sini-valkoruudulliset ja niitäkin joutuu pesemään melko usein - ne tahmatassut - isot ja pienet! Näihin ei ole suihkeet auttaneet, mutta kunnon vesipesu on poikaa! Joskus levitetään myös reilut torkkupeitot tai viltit alle. Ja muistakaa varoa ainakin uusilla tummilla farkuilla istumista! Ne värjäävät varmasti. Mistä muuten hankit nämä päälliset?

  VastaaPoista
 5. Sohvat ovat Ikeasta, samoin sohvien päälliset. Kuvan tyynyt ovat HouseStylen ja ostettu jo viime kesänä. Softcare suihkepullosta riitti juuri parahiksi käsinojiin ;) Ja lasilliset punkkua nautittiin eilisiltana varmuuden vuoksi yläkerran olkkarissa.

  VastaaPoista
 6. Ihana blogi sinulla, löysin tänne vasta ja joka päivä käyn katsomassa onkos tullut mitään "uutta" eetteriin.

  Sinulla on kyllä todella kaunis koti. En ymmärrä miten teillä on aina noin siistin näköistä vaikka onkin pieniä lapsia. Meillä on 4 lasta (ikähaarukassa 1v-13v) ja voin sanoa että meidän talossa on aina kuin pommin jäljiltä.

  Itse haaveilen samanlaisista soffista kuin teilläkin ja nimenomaan noista valkoista päällisistä mutta vielä en ole uskaltanut niitä hankkimaan, syy on nimenomaan se että ne eivät tulis olemaan valkoiset kovinkaan pitkään.

  Mukavaa kevään odotusta :)

  Karina

  VastaaPoista
 7. Heissan Sally! Meillä juurikin samat sohvat valkoisin päällisin, kolme lasta ja kaksi koiraa, jotka kaikki viihtyvät hyvin sohvilla. Pestä saa noita aikas usein (tällä pesueella 1krt/kk), mutta kloori on se ratkaisu noihin... Pesen päälliset vallan sillä ja ovat aivan valkoiset edelleen ja olleet jo jonkin aikaa. Silloin kun haluaa pesutauon, pidän istuinosilla peittoja :) Ja samallahan saa ihanan vaihtelun. Onnea hienoon valintaan ja muutenkin kotisi on mieleeni ;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★