Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Vaaleanpunaista


Meidän pikkuisemme täyttää tänään 3 vuotta. Helmikuinen pakkaspäivä oli silloinkin, vuonna 2007, kun pitelin sylissäni pientä nukkatukkaa. Nyt hän on jo ISO tyttö, mutta silti tietyllä tapaa aina meidän pikkuisemme. Viikonloppuna otimme varaslähdön synttärihumuun. Synttäreiden kohokohta on tietenkin aina täytekakku + lahjojen avaaminen! Meidän neitimme hartain toive oli kuultu ja hän sai vihdoin ihka omat nukenvaunut. Ei siskojen vanhat, vaan ihan ikiomat. Kun perheessä on monta lasta, on tärkeää antaa jokaiselle myös jotain omaa. Näistä toivottavasti on iloa pitkään, Brion yhdistelmät tuntuivat nimittäin olevan ihan tukevaa tekoa. Naiseus alkaa jo pienenä. Leikitkin ovat erilaisia kuin veljellä. Hoivataan nukkevauvoja, leikitään kotia, riisutaan ja puetaan vaatteita vain silkasta pukemisen riemusta. Huomaamattaan sitä myös kasvattaa tyttöjä hieman erilailla kuin poikia. Meillä on 3 tyttöä ja 2 poikaa. Sisaruussuhde on arvokas asia, sillä lähes kaiken voi tässä materialistisessa maailmassa ostaa, mutta ei siskoa/veljeä. Aikuisena sen viimeistään ymmärtää.


Tuttu kukkakaupan täti sitoi kimpun 3-vuotiaalle pikkunaiselle, joka oli niiiiiin otettu ihka ensimmäisestä omasta kukkapuskasta. "Tytöt ne ovat toista maata, unohtamatta en olla saata." Vaaleanpunainen, herkkä tulppaanikimppu toi ihanan keväisen tuulahduksen tullessaan. Helmikuu hujahtaa hetkessä ja pian koittaa kovasti odotettu kevät!  

6 kommenttia

 1. Onnea pikkuiselle isolle prinsessalle.
  Voi kuinka hän on onnellinen uusista vaunuista.
  Totta sisaruutta ei vooi ostaa eikä aina saada.Meidän neiti oloso halunnut siskon tai veljen mutta minä en voinut sitä antaa kun ei tullut niin ei tullut.
  Tiina

  VastaaPoista
 2. Meillähän on lähes samanikäiset tytöt ja omallekin ostin etukäteislahjana samat kärryt :))

  VastaaPoista
 3. Lapsi on lahja. Suuri lahja! En tarkoittanut kirjoituksellani loukata. Tiedän läheltä seuranneena, että lapsettomuus on hirvittävän kipeä asia. Meitä rakastavia vanhempia on maailma täynnä, silti liian monella on tyhjä syli.

  Piitu: mitäs teidän Neitinne on tykännyt uudesta ajopelistä?

  VastaaPoista
 4. Hyvää syntymäpäivää pikkuiselle, jo niiiin suurelle neidille. :)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut pikkuiselle 3v!!!

  Ja aaah mitä kuvia tuolla alempana tuo eka varsinkin oon ihan lääpälläni!Harmi vaan että mies on eroamassa olis niin ollu hienoa kun joku tollanen pari olis pysyny yhdes!No elämää se on elokuva tähdilläkin!

  Iloisin terveisin Anu

  VastaaPoista
 6. Neiti "K" kiittää onnentoivotuksista :)

  Anu: viimeisimmän tiedon mukaan huhut Bradin & Angelinan erosta ovat silkkaa huuhaata..

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★