Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Lumi saa kyytiä

Raikas pakkassää ja kevätaurinko paistaa. Mies kiipesi tänään urheana katolle. Meillä on koko talon levyinen katettu terassi, joka kaartuu vielä L-kirjaimen muotoisesti talon toiseen päätyynkin. Kokoa pelkästään jenkkiterassilla on noin 50 neliötä. Katolla nuo hassut leikkimökin kokoiset "tötsät" ovat nimeltään kattolyhdyt. Nimensä mukaisesti ne tuovat ihanasti valoa yläkertaan. Katolla on lunta arviolta 40 cm ja osin tuuli on tuivertanut sitä paksumpiinkin kinoksiin, jopa 80 cm. Pikaisella laskutoimituksella se tekee vähintään 20 kuutiota lunta. Pudotamme nyt lumet vain terassin katolta, varsinaiselta katolta lumet saavat tulla alas itsekseen - tuohon terassin katolle. Siitä ne täytyy sitten taas käydä pudottamassa alas. Tämänpäiväinen oli siis pelkkä harjoitus ;) 

Tästä tulikin kiva ulkoilupäivä omalla pihalla - miehen ahkerointia oli nimittäin mukava lasten kanssa katsella ja pällistellä samalla kevätauringossa. Pienimmät innostuivat hiihtämään pihassa ja kipaisinpa itse sillä välin sisällä keittämässä kuumaa mehua termariin. Huomenna siivotaan ja pakataan. Lauantaina suuntaamme auton keulan kohti hiihtolomaseikkailuja. Siistiin kotiin on ihana palata.


3 kommenttia

 1. Yhtä hieno keli teillä siellä kuin täälläkin. Olet ollut lasten kanssa vähän niinkuin valtion hommissa; 3 katsoo kun 1 tekee töitä!

  Oikein mukavaa lomaa teille!!!!

  VastaaPoista
 2. Wau, miten tyylikkäitä pieniä ulkoilijoita- Ihanan värikkäitä kuvia muutenkin. Ja mukavaa hiihtoloman jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Heissulivei,

  Ihana yllätys saapui tänään :)! Oli täydellinen päätös pitkän työpäivän päätteeksi ja viikonlopun alkajaisiksi!! Kiitos tosi paljon Sally!!! Että niin suloinen magneetti. Mun 6-vuotias tytärkin tykkäsi kovasti!!

  Hei käypäs kurkkaamassa mun blogia. Laitoin sinne just äsken uuden postauksen :).

  On muuten ihanan näköinen talo teillä!!


  Oikein mukavaa viikonloppua!!

  Nona

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★