Sisustus & lifestyle since 2009

Search

KukkatapettiaMeillä on talon yhteydessä piharakennus, joka on pääosin miehen valtakuntaa (autotalli, autokatos, tekninen tila, varasto) ja sinne ei kuulemma ole emännällä kukkapurkkeineen asiaa. Piharakennuksen eteläkulmassa on lisäksi ikkunallinen 10m2 työhuone omalla sisäänkäynnillä. Oivallinen tila ompeluksille, konttorihommille, pienoismallien kokoamiselle, tai vaikka niille siemenviljelmille, mutta viime aikoina se on toiminut pääosin pihakalusteiden talvisäilytystilana ym. ja peräseinä oli kokonaan hyllyjä (ja sekalaista tavaraa). Otettiin viikonloppuna hyllyt pois, siivottiin ja vietiin paljon tavaraa kierrätykseen. Sitten maalattiin entiset "tunkkaisen" keltaiset seinät raikkaan valkoisiksi ja tapetoitiin peräseinä sinivalkoisella kukkatapetilla. Ai vitsit, miten raikas huoneesta tulikaan.

Nuo Rollerit ovat idioottivarmoja eli liisteri vaan seinään ja tapetti perään. Tuossa tuplarolleri tapetissa oli lisäksi sellainen ominaisuus, että siinä oli tavallaan kaksi tapettikuosia yhdessä rullassa - toinen puoli oli nimittäin vaaleansininen ja toinen kukallinen. Ekologista. 2 rullaa riitti mainiosti tähän projektiin eli ei käynyt edes pahasti kukkaron päälle - ja jäännöspalat käytän vielä laatikoiden päällystämiseen.Kevät on oivaa siivoamisen aikaa. Suosittelen lämpimästi! Meilläkin on enää pieni "keko" tavaraa tässä huoneessa. Otin samalla pihakalusteiden pehmusteista ompelemani patjaraidalliset irtopäälliset pois. Meinasin ensiksi pesaista ne vastaisen varalle, mutta ovat niin auringon haalistamat, että taitavat päätyä uusiokäyttöön.. Nuo kasassa olevat alkuperäiset vaaleansiniset ovat pastellisävyisine kukkakuvioineen ihan kivaa vaihtelua, kun olen tottunut näkemään terassillamme vain amerikan lipun väristä raitaa + tähtiä. Olkoon nyt sitten yhden kesän vaikka sitten ranskalaisromanttista kukkakuviota.... Ja pääasiassahan niiden päällä istutaan ;)

Kehtaankohan näyttää vielä kuvat työhuoneesta ennen tätä sinivalkoista tuulahdusta..? Olkoon menneeksi:


Tämä keltainen on siis raikastettu tätänykyä valkoiseksi. Kivijäljitelmälattia on muovimattoa. En tahtoisi kotiin tällaista, mutta tässä työtilassa se on värinsä ja materiaalinsa vuoksi ihan käytännöllinen, kun on suoraan käynti ulos - ja näyttää muuten ensivilkaisulla lähes aidolta kivilattialta. Ainakin melkein..

Shokkireaktion aiheuttanut uusi lumi oli suurelta osin sulanut jo iltapäivään mennessä eli lapsilta jäi hiihtokisat sunnuntailta hiihtämättä :) On se kevätauringon vaikutus ihmeellinen!


2 kommenttia

  1. Minulla on aivan samaa kuosi tapettia odotamassa..aion laittaa sen pikkuiseen wc tilaan =) Ihanaa kun lumet lähtivät*huokaa*=)

    VastaaPoista
  2. Itsekin just ajattelin, että tällä tapetilla sais pienestä veskistä tosi soman!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★