Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Piristävä pinkki


Mä en ole sitten tippaakaan trenssi-ihmisiä. En ole oikein koskaan ollut. Kuljen pääosin farkkutakissa, eripituisissa nahkatakeissa tai rennoissa vapaa-ajan takeissa. Tämä ihana softshell pääsi ostoskärryyn cittarissa, sillä tiesin ensikokeilemalla, että tässä on mun takkini! Tykkään kylmistä väreistä, tummansinisestä, harmaasta ja mustasta ja noi pinkit vetoketjut olivat piristävä piste iin päällä! Pinkki on nyt in!

Takki ei ole paksu, mutta tuulta ja vettä hylkivä. Mukava autolla ajaessa, ei ruttaannu eikä jää helmasta auton oven väliin. Varmasti ihana kesällä ruokakaupassa, kun ilma on helteinen, mutta kaupan ruokaosastolla on samat asteet kuin kotona jääkaapissa. Tai postilaatikkoreissulla tai kun kerää lasten pihalelut ja polkupyörät kokoon illan tullen. Takin värikin on mitä mainioin! *vink vink* Minea Blomqvistin uudesta vaatemallistosta ja saa myös kokopinkkinä, mutten tohtinut sitä kyllä sovittaa ;) Tuo raikas pinkki tuo itselleni mieleen viehkosti 80-luvun loppuvuodet, kun radiossa soi Neon2 ja vaatteet olivat nekin iloisia neonväreineen. Ostan tosi harvoin itselleni mitään, siksi olen niin i-l-o-i-n-e-n tästä takista! Meidän muksujen ulkovaatevalikoimakin on nyt päivitetty tälle keväälle eli iso huoli on pois äidin sydämeltä. Nyt saavat rauhassa heilua ja pomppia ja on riittävästi vaihtovaatetta. Polkupyörät on kaivettu esiin, samoin hyppikset ja saippuakuplikset. Milloinkohan mankuvat trampoliinia...

2 kommenttia

 1. Mukavan näköisen takin olet ostanut itsellesi.
  Sellainenhan vaatteen pitää ollakin, että siinä on hyvä olla.
  Blogissani on jotain sinulle tuttua.

  Aurinkoisia päiviä sinulle!!

  VastaaPoista
 2. Onpas pirtsakka takki!! Itse olen tehnyt myös cittarista löytöjä, myös miehelle ja joitain kodin tavaroitakin on tullut ostettua.

  Meillä tramppa viriteltiin jo viime viikonloppuna. Siellä noi lapsoset jaksaa päikkypäivienkin jälkeen pomppia jopa seiskaan asti. Äiti saa omaa aikaa ;)

  -maria

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★