Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Lomamuumit


Finlaysonilla on meneillään kiva Muumi-kampanja ajalla 1.3.-31.5.2010. Pienistä K-kaupoista saa ostoksista keräilymerkkejä, joilla voi ostaa uutuus-sarjan Lomamuumi -pussilakanasettejä puoleen hintaan. Meillä tuli varsin pian täyteen kolmeen pussilakanasettiin oikeuttava määrä merkkejä ja muksut pääsivät valitsemaan itselleen uudet pussilakanat. Pikkusisko otti tietysti makoisan pinkin, Isosisko tuon tyylikkään harmaan ja Junior sinisävyisen. Ne ovat kokoa 150 x 210 cm + mukana tietenkin myös tyynyliinat. Hyvin pidettyinä kestävät vaikka lastenlapsille asti!

Tiesitkö muuten, että Muumit viettävät tänä vuonna 65-vuotis juhlaansa? Tove Janssonin rakastetut Muumit ja muut Muumilaakson asukkaat ovat ilahduttaneet lapsia ja aikuisia jo vuodesta 1945 saakka. Kesälomasuunnitelmia tehdään monessa perheessä jo täyttä häkää. Meillä taitaa tänä kesänä olla vuorossa reissu Muumimaailmaan. Käytiin siellä viimeksi vuonna 2006. Samalla reissulla voisi sitten käväistä Tukholmassa..

5 kommenttia

 1. Onpas kivoja Muumi pussilakanasettejä! Vitsit, mulla on mennyt tämmöinen kampanja ihan ohi. Höh! No, onneksi vielä ehtii :)

  Yllättävän pian se kesä taas tulee. Meillä kesäloman vakiovierailupaikat ovat Muumimaailma ja Titi-nallen talo. Särkänniemeä nyt unohtamatta :) Usein ollaan yhdistetty Ruotsin risteily tuohon Muumimaailmassa käyntiin.

  Tänä vuonna mietittiin kesälomakohteeksi myös Euro Disneytä, mutta minä mieluusti käyttäisin nekin rahat olohuoneen remontointiin. Tosin lapset vissiin hyötyisivät enemmän tuosta Euro Disneystä...

  Joka tapauksessa, oltiin sitten ulkomailla tai kotimaassa kesä niin toivottavasti luvassa on intiaani sellainen :)
  -maria

  VastaaPoista
 2. Hei ;) Hyvin ehtii vielä kampanjaan mukaan! Keräilymerkkejä saa ostoksista K-marketeissa, K-extroissa sekä liikenneasemien K-marketeissa. Nyt kipin kapin keräilemään leppoisia unia!

  Allekirjoittaneella olisi yhden pussilakanasetin ostoon oikeuttava määrä ylimääräisiä merkkejä valmiiksi liimattuina, jos ketäkuta kiinnostaa. Sillä voi siis ostaa Lomamuumi-pussilakanasetin puoleen hintaan ylläolevista pikku K-kaupoista. Ota yhteyttä sähköpostitse. Annan sen mielelläni ensiksi kiinnostuneelle, sillä on meille tarpeeton ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanat pussilakanat ostin kans vahemalle tytölleni vaaleanpunainen muumi lakana-setti. Hirvittää kun tulee niin plajon ruokaa ostettu että pari kerta niin on riittävästi tarroja :D

  Meidän kesäloma matka tänä vuonna menee Ruotsiin Astrid-Lindgrenin maailmaan .Odotan nyt jo innolla kesää :)

  Mukavaa loppuviikkoa

  t.Linda M

  VastaaPoista
 4. Moikka Linda! Kiva kuulla susta ;) Meilläkin haaveissa Kolmården, mutta ehkä vuoden päästä sitten.

  Mitäs muilla on mielessä?

  VastaaPoista
 5. Ylimääräiset keräilymerkit lähetetty uudelle omistajalle. Kiitos kaikille mielenkiinnosta! Finlayson/K-market kampanja voimassa vielä toukokuun 2010 loppuun.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★