Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Each day counts


 

Ihanaiset kiitokset kaikille hengessä mukana olleille ja kannustamassa käyneille - onnistunut talonäyttö torstai-illalta takana, piiiiiiiiitkästä aikaa, ja itsellä hyvät kutinat, että nyt saattaa jopa onnistua... Niinhän se juurikin on, että unelmilleen on annettava siivet, jotta niillä voisi lentää taivaanrannan taa. On uskallettava päästää irti, luopua tutusta ja turvallisesta, jotta voisi saavuttaa jotakin uutta - ehkä jotakin parempaa, mene ja tiedä. Elämän syvin olemus on halussa ELÄÄ, ei vain olla hengissä vaan muistaa myös elää. Jokainen hetki. Nyt. Juuri nyt. Ei vasta sitten, kun on kesäloma, tai kun on saavuttanut ihannepainonsa, perustanut perheen, rakentanut talon, ostanut kesämökin.. Tämä päivä on tärkeä. Jokainen päivä on tärkeä. 

Vaikeinakin hetkinä tukeudu unelmiisi - sillä niihin on piilotettu ikuisuuden portti. Unelmia ei kukaan voi viedä meiltä pois.


---

We had an open house this evening and I'm having good feelings this time. Just keep dreaming - or even chasing your dreams and they will one day come true. Living is much more than just being alive. Let's not forget that. Have a nice Weekend!

4 kommenttia

 1. Pidän peukkuja teille! Ja sehän on se YKSI oikea kun tulee kohdalle ja haluaa ostaa talonne. Saatamme olla itse samassa tilanteessa vuoden sisällä...

  VastaaPoista
 2. Sehän on juurikin niin, kuin tuossa kuvailet! Anna unelmille siivet ja heittäydy mukaan tuulen vietäväksi... ja kun on valmis luopumaan jostain, voi saada jotain uutta hyvää tilalle! Onnea teille, toivottavasti talokaupoissa lykästää :)
  Tuo on niin tuttu tunne sieltä kolmen vuoden takaa...

  Ihanaa äitienpäivän viikonloppua koko teidän perheelle!

  VastaaPoista
 3. Exactly :)

  Hyvä, että näyttönne meni hyvin. Se on tämä kevät ja aurinko (joka ei jostain syystä ole näyttäytynyt meillä päin...) joka saa varmastikin taas ihmiset liikkeelle!

  Hyvää äitienpäivää <3

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★