Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Mukavaa kiirettä


Tänään on ollut kiire päivä - tosin on ollut ihan mukavaa kiirettä! Aurinko paistoi kerrankin, joten laitettiin pihaa kuntoon ensi torstain asuntoesittelyä varten. Istutimme uudet vehreät timanttituijat ruukkuihin ulko-oven molemmin puolin, pesimme valkoiset puutarhakalusteet talven pölyistä ja laitoimme lisäksi kaikkien puiden ja pensaiden juurelle uudet kuorikatteet. Ihana tuoksu levisi koko pihapiiriin ja mieli oli iloinen, kun oli saanut paljon näkyvää aikaan. (Kuvan kynnysmatto on Riviera Maison - joku sitä kohta kysyy kuitenkin - ja on ollut meillä jo parisen vuotta ;) 

Iltapäivällä lasten tultua koulusta ja eskarista, syötiin läksyjenteon lomassa pikainen välipala ja lähdettiin kirjaston kautta parturiin. Perheen miehet saivat uudet kesätukat! Suoraan parturintuolista siirryttiin sujuvasti uimahallille, sillä Juniorilla on tämä viikko uimakoulua. Isosisko oli uimassa myös, mutta Pikkusisko katseli touhua iskän kanssa parvelta. Itse pääsin piipahtamaan sillä välin pikaisesti solariumissa ;) Uiminen teki nälkäiseksi, niinpä koukattiin kotiin mäkkärin kautta. Ihanan epäterveellistä, mutta eipä tarvinnut ruveta kotona heti kokkauspuuhiin. Palvelun tasossa ja itse ruuassa ei, ihme kyllä, ollut tällä kertaa moittimista. Viimeksi asioidessamme meidät kiilattiin autokaistalla ja lasten ateriat olivat puutteelliset. Kun harvoin hakee pikaruokaa, niin sitä toivoisi edes silloin saavansa rahalleen vastinetta.


It was a busy Monday. We did some gardening while kids were at school. Our house is for sale and next Thursday there is an open house in the evening. After a quick bite we went to library and after that boys got new hair-cuts for summer. Junior has swimming classes from Monday to Friday this week. After swimming all the Family visited McDonald's. Unhealthy but so easy.

5 kommenttia

 1. Onpas teillä tapahtunut. Nuo piha hommat kuulostaa niin houkuttelevilta. Meillä ei vielä pihalla voi tehdä mitään kun on vielä lunta ja märkää.
  Tuo matto oven edessä on ihana!
  Ihanaa kevättä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Jos...ko nyt tärppäis!!!!
  Täällä peukut ylhäällä. :)

  VastaaPoista
 3. Onnea asuntoesittelyyn!
  Kyllä on nyt niin kutsuva sisääntulo, että siitä se ei ainakaan jää kiinni se talon myyminen :)

  Toi matto...juurikin sellaista olen halunnut. Siinäpä muuten hyvä äitienpäivälahjatoive :)

  Aurinkoista päivänjatkoa!

  VastaaPoista
 4. Onnea tarvitaankin - kiitos Tytöt, kun olette hengessä mukana!

  Maria: kynnysmatossa on teksti Welcome Home. Tilattu Sateenkaarentaa -putiikista Äänekoskella. Löytynee varmasti Tampereeltakin, jos on vielä mallistossa :)

  VastaaPoista
 5. Thanks Sally,
  täytyykin passittaa mies työreissuun Äänekoskelle ;) Tai sitten käydä tsekkaan Tampereelta ensin!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★