Sisustus & lifestyle since 2009

Search

American afternoon

 
Olipas aivan mahtava amerikkalainen iltapäivä tänään täällä. WOW! Tarjolla oli rentoa yhdessäoloa sekä pientä suolaista purtavaa + amerikkalaisten reseptien mukaan leivottuja herkkuja, mm. juustokakkua ja omenapiirakkaa, jotka veivät melkein kielen mennessään..


Jaana ystävällisesti avasi kotinsa ovet pienelle ystäväjoukolle koko iltapäiväksi ja saimmepa tehdä ostoksiakin tähtilipun henkeen rakennetussa Nallepuoti Matildassa, josta kirjoitin aiemmin tänä kesänä. Vein emännälle tuliaisiksi kuvissa näkyvän kukkakimpun - Amerikan lipun väreissä tietenkin ;) Meillä on sisustuksellisesti paljon yhtäläisyyksiä kodeissamme - tähtiä, tähtilipun värejä ja yhdessä huoneessa kokonaan sama tähtitapettikin! Mutta Jaana on selvästikin matkustellut enemmän ja imenyt sitä kautta rohkeammin vaikutteita maailmalta. Vilpittömät ihailuni. 

3 kommenttia

 1. Aikast kutkuttavaa vaikka en olekaan niin hurahtanut amerikan tyyliin. Viimoiset lipputähdet toki sulattivat sydäntä ja keittiökin oli ihastuttava=) Tämä on juuri se bloggaamisen suola kun pääsee tirkistelemään välillä vähän erilaisiin maailmoihin. Mikä on sytyttänyt intohimosi amerikkalaisiin sisustuksiin?

  VastaaPoista
 2. Hello hello hello! Olin vuonna 1988 vaihto-oppilaana Amerikassa ja amerikkalainen rento + rempseä sisustustyyli teki jo silloin lähtemättömän vaikutuksen. Sittemmin olen yrittänyt piilottaa tähtiä, raitoja ja rustiikkia lipaston laatikoihin, mutta vanhemmiten huomaan olevani tähtisielu ja kaipaavani amerikkalaista kodikkuutta ympärilleni ;)

  Have a nice day!

  VastaaPoista
 3. Joku on taas napsinut hyviä kuvia ! ! ! yes. Kiitos vielä eilisestä , oli tosi rento ja mukava päivä.Otetaan uusiksi. Ankaran suuri tiskipino odotti aamulla,olin illalla kahdeksaan vieraideni kanssa ja sitten iski laiskuus. niin...ja tuo korttinne on aivan ihana,yritän kuvata sen jos onnistun.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★