Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Koti on sydämen asia

 
Meillä on haave uudesta kodista. Ja uudesta maantieteellisestä sijainnista. Uudesta kotipaikasta, jonne lapset voisivat kasvattaa juurensa ja jossa he voisivat kasvaa isoiksi ja iloisiksi. Rakensimme nykyisen kotimme vuonna 2005. Mutta nyt meillä elää jälleen haave rakentamisesta. On helpompi lähteä urakkaan mukaan, kun on kokemusta rakentamisesta ja tietää, mitä on odotettavissa. Niin monta asiaa kun tahtoo tehdä toisin tällä kertaa. Haaveet ja unelmat muuttuvat. Me ihmiset muutumme.

 
Ehei, talopakettia ei olla tilattu vielä, mutta Kannustalon esitteet ovat kuuluneet päiväunelmalukemistooni jo yli 10 vuotta. Pitäähän haaveita ja unelmia ihmisellä olla. Nykyinen kotimme on vielä myymättä, mutta olemme käyneet jo muutamissa Kannustaloesittelyissä. Kannustalolla on mallisto Pienet Kannustalot. Termi kuvaa hyvin tämänpäivän trendiä saavutettavissa olevasta unelmasta. Talot ovat tietenkin ihania, mutta meidän perheemme vain ei mahdu niihin, sillä tarvitsemme 5 makuuhuonetta. Kannustalon Long Island mallisto viehättää meitä. En tosin tiedä, miten malliston lyhyet päätyräystäät toimivat Suomen ilmastossa, mutta talojen ulkonäkö ikkunaluukkuineen viehättää. Heti hyvänä kakkosena tulee Kannustalon Aurora mallisto. Sillä myös tulevassa talossamme täytyy olla yläkerta.

 

7 kommenttia

 1. Täällä myös kannustalofani! Niissä vaan on sitä jotain <3

  VastaaPoista
 2. Toivon niin paljon, että toiveesi uudesta kodista ja kotipaikkakunnasta toteutuisi.

  Ja toivon myös, että saisitte nykyisen kotinne pian myytyä.

  Kauniista talosta haaveilet ja haaveita pitää olla.
  Uskon, että haaveesi vielä toteutuvat.

  Aurinkoisia päiviä sinulle!!

  VastaaPoista
 3. Kauniita kauniita Kannustaloja! Olen ehdoton fani (paitsi Lato-mallisto). Jospa joskus sellaisen saisin minäkin .. haaveita vain.
  Kivoja kuvia edellisessä postauksessa teidän reippaista koululaisista, ja mikä söpöläinen iloinen pikkusisko siellä oven takana kurkkikaan! Toivon sydämestäni, että talo- ja muuttohaaveenne saa tuulta alleen ja unelmanne käy toteen!

  VastaaPoista
 4. Tulen ensiviikolla ,maybe maanataina käymään aamusta siellä asioilla ,oletko kotona niin toisin samalla sen veneen? Niin huomenna alkaa kesän viimeinen ostosmatka Ruotsiin ja sitten "Doris" rauhoittuu muutamaksi viikoksi! Täytyy testata tuo uusi auto samalla.

  VastaaPoista
 5. Hei, "Doris"! Nähdään maanantaina. Olen aamupäivästä asioilla, mutta viestitellään!

  WELCOME!

  VastaaPoista
 6. Nyt vaan taistelutahtoa - Teillä on ihana unelma=)

  VastaaPoista
 7. Minäkin tykkään Kannustaloista, hyviä ideoita ja vanhan ajan henkeä.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★