Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Hellää hoivaa

Blääh. Meilläkin ollaan nyt flunssassa. Junior on ollut kaksi päivää poissa koulusta ja näyttää, ettei Pikkusiskokaan pääse perjantaina kerhoon. Isosisko sen sijaan on urhoollisesti käynyt koulua, kun ei ole ollut kuumetta. Olemme laittaneet heti aamusta tulet takkaan, nauttineet mummun herukkamehua ja kaivaneet villasukat lipaston kätköistä. Ja katselleet kesän aikana tallentamiamme ohjelmia, joita onkin kertynyt hurjasti. Odotan kovasti Suomen Diilin pian alkavaa kakkoskautta sekä 13.9.10 alkavaa Californication kolmatta tuotantokautta. Kesällä telkusta tuli seurattua ainoastaan "Uusi elämä maalla" sarjaa, johon jäimme miehen kanssa molemmat koukkuun. Muutoinkin katsomme aika vähän telkkaria. Ootteko muuten kuulleet voddler.com ista?? Meinataan miehen kanssa katsoa eka ilmainen leffa sieltä tänään, kun muksut simahtaa.

(Voddler on ruotsalaisten kehittämä kaupallinen elokuvien ja TV-ohjelmien toisto-ohjelma, joka toistaa videomateriaalia suoraan Internetin välityksellä samaan tapaan kuin Spotify. Voddler toistaa elokuvat omilta palvelimiltaan joissa on valittavana vanhempia elokuvia kuten myös juuri ilmestyneitä. Vanhempia elokuvia voi katsella Voddlerissa ilmaiseksi jolloin elokuvan alussa näytetään muutama mainos. Uudempia elokuvia voi vuokrata palvelusta ja katsoa milloin vain. Lähde: Wikipedia)
Kuva lainattu netistä.

6 kommenttia

 1. Voi ei, flunssa on rantautunut teillekin :( Sitä on niin paljon liikkeellä! Meillä toistaiseksi lapset säilyneet kuumeettomina (kopkop). Eikös ole ihanaa, kun saa polttaa takkaa ja nauttia tulevasta syksystä! Meillä kaivettiin jo viikonloppuna villasukat esiin. Lämpöjähän meillä ei laiteta päälle ennen kuin ulkona on pakkasta. Sähkölämmityksellä kun mennään, niin siinä on hyvä säästön paikka :)

  En olekaan kuullut tuosta voddler.comista. Täytyypi tutkia asiaa tarkemmin.
  Ihanaa leffailtaa ja paranemisia <3

  VastaaPoista
 2. Meilläkin oli flunssa ja nyt toipumaan päin :)
  Paranemisia teille !

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti teillä parannutaan pian!

  Blogissani on sinulle jotain!l


  Mukavaa keskiviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sally Voddler-vinkistä!
  En ollut kuullutkaan, on tervetullut vaihtoehto elokuvien katsomiselle täällä matkojen päässä. Lähin videovuokraamo kun on 35 km päässä, ei viitsi ihan vartavasten lähteä filmiä lainaamaan :)

  VastaaPoista
 5. Heippa!
  Miten tuolla voddlerissa saa tekstit näkyviin (vai saako?)
  Olen ihan vähän huono noissa jutuissa... :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommentoimassa käyneille ;) Flunssa alkaa olla voiton puolella. Vihdoinkin.

  Nippe: Ensiksi pitää kirjautua Voddleriin sisään. "Settings" eli asetukset aukeaa painamalla tietsikan näppiksestä kirjainta S ja sitten voi valita avautuvasta "subtitle" valikosta kieleksi "Finnish". Meillä se ainakin ehdottaa sitä ensimmäisenä eli oletuskielenä. Myös ruotsi on tarjolla, jos se on kotikielesi. Ilmaisia elokuvia on joukossa ihan mukava määrä. Kannattaa aloittaa vaikka sellaisella ja tutkia rauhassa, mistä sen tekstityksen saa päälle, niin ei mene rahat ensimmäisellä kerralla hukkaan. Mukavia katseluhetkiä!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★