Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Tule mukaan!

Kiirettä pitää.. Tällä viikolla on ollut kaksi vanhempain iltaa, lasten harrastukset + normaalit viikkojutut. Ja vielä tällainen hieno syysilma! Huomenna onkin jo perjantai ja siivous + kauppapäivä. Viikonloppuna perheen pojat hakevat maalta kuorman polttopuita talven varalle ja me tytöt aiomme sillä välin leipoa muffineja. Mmm.

Arvontaan ehtii vielä hyvin mukaan!

Kiitos kaikille onnittelemassa piipahtaneille. Hurjan monta teitä onkin jo osallistunut arpajaisiin, samoin ilmoittautunut koko joukko ihka-uusia lukijoita, joista jokaiselle tässä tervetulotoivotus. Arvonta-aikaa on sunnuntai-iltaan 12.9.10 asti. Mutta lukekaa pliis ohjeet edellisestä postauksestani, sillä en haluaisi olla nipo, mutta vain lukijaksi kirjautuneitten lipukkeet ovat tällä kertaa mukana. Ja pääpalkintohan komeilee tässä viereisessä kuvassa: ranskalaisromanttinen koristetyynyn päällinen "Bretagne".

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!PS. Tässä vielä Pikkusiskon tämän aamuinen kesätyyli (on siinä iässä, että tahtoo itse valita aamuisin vaatteet). Ja mitkä ripset!


2 kommenttia

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★