Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Sally in Stockholm - Part One


Matkatuliaisina Tukholmasta saatiin myös syysflunssa. Blääh. Ei ollenkaan kivaa.. Mutta syksyinen Tukholma oli lämmin ja ah, lähes kesäinen - kukat kukkivat ja syyskuun aurinko kultasi kaupungin säteillään. Totesimme varsin pian laivaterminaalista lähdettyämme, että nahkatakit olivat ihan liikaa, vaikka Suomen päässä ne olivat olleet kovasti tarpeen. Tukholmassa hyppäsimme bussista Djurgårdsbron pysäkillä ja kipaisimme lasten kanssa lauantaiaamun alkajaisiksi Junibackenille. Saman oli keksinyt tosin myös muutama tukholmalaisperhe, mutta ehdimme sopivasti kierrellä ennen pahinta ryysistä. Pippi Långstrump bongattiin myös, kun nautittiin kahvilan upeista herkuista, mutta kun hihkasin hänelle "hej Pippi" niin eipä tuo edes kääntynyt - ja meni varmaan vain sadasosasekunti niin meidän isommat muksut totesivat yhteen ääneen, että "no joo, se ei varmaan ollut mikään oikee Peppi, koska ei kääntynyt, vaikka sen nimeä huudettiin, vaan taisi olla vaan joku näyttelijä!" Niinpä niin.. Totuus kuuluu lapsen suusta.Kiertelimme lauantaiaamupäivän Djurgårdenilla nauttien vehreästä puistomaisemasta ja meren läheisyydestä. Lapsetkin huomasivat eron Ruotsin ja Suomen atmosfäärien välillä. Ainakaan meidän kotikaupungissamme tällainen ei onnistuisi. Yhtäaikainen rauha + suurkaupungin syke. Kaikki sulassa sovussa keskenään. Fantsua!
 
Seuraavassa osassa idyllinen Tukholman gamla stan eli vanha kaupunki kivijalkapuoteineen. Nyt toivottelen mukavaa torstaita!

3 kommenttia

 1. Kivoja kuvia ja mukavan kuuloinen reissu muutenkin!
  Oi gamla stan on ihana joten seuraavaa postausta odotellessa!:)

  VastaaPoista
 2. Olipa kivoja kuvia! Teillä on varmaan ollut tosi kiva reissu! Itsellekin iski reissussa flunssa, toivottavasti paranette pian! Aurinkoista syyspäivää sinne :)

  VastaaPoista
 3. Hieno on kuvakokoelmasi. Ja hieno on myös Tukholma-kesällä ja talvella.Oikein Ruotsinkuume nousi.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★