Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Black & White

Tiedetään - ei elämä ole pelkästään musta/valkoista, mutta tämä huuma on imaissut minut mukaansa. Ranskalaisromantiikka sai väistyä tällä viikolla keittiöstä, kun suristelin ompelukoneella valelaskosverhot ikkunaan. Väriltään tietenkin musta/valkoiset ;) Kangasta jäi juuri sopivasti sen kokoinen kaitale, että siitä syntyi vielä kaitaliina keittiön pöydälle. Kodissamme raksuttaa myös ihana uusi 62 cm mustareunainen kello. Se löytyi jo aiemmin matonostoreissulla Iskusta.

Kiitos kaikille aiempiin juttuihin kommentoimassa käyneille. Hyvin pitkään sisustukseni punainen lanka oli sininen, tai oikeammin ripaus sinistä. Sitten sydämeni sykki piiiiiiiitkään rustiikin sävyille, kunnes valkoinen tuli ja raikasti kotimme. Ja nyt 40v. vallankumous minussa värittää valkoisen kaveriksi mustaa - ja ne kaksi ovat mielestäni raikas pari! Tänään on perjantai eli monessa perheessä siivous- ja kauppapäivä. Niin myös meillä. Nyt kun jääkaappi on täytetty ja spagetti-bolognese muhii hellalla, voi hieman huijata siivousrutiineja ja sytyttää kynttilät - kynttilänvalossa kaikki näyttää pehmeämmältä eikä villakoiratkaan erotu niin hyvin ;)

Have a nice Weekend!5 kommenttia

 1. Mahtaakohan tuo 40v vallankumous iskeä minuun sitten keväällä täysin ja musta syöksähtää valkoisen rinnalle? Hih. No onhan meillä jotain mustaa pikkuisen jo hiippaillut.. =)
  Upea kello!
  Mukavaa viikonloppua myös sinne!

  VastaaPoista
 2. Kivan näköiset verhot. Mun tekis mieli olkkariin uudet verhot. Taidankin lähteä nettikauppoja katselemaan, jos jotku kivat töytyis :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Minä löysin tänään kirpparilta ihanat pellavaverhot olohuoneeseen. Tai itseasiassa anoppi ne löysi ja osti meille joululahjaksi. Nyt uudet verhot ovat jo olkkarin ikkunassa ja ovat kuin meille tehdyt - sopivat upeasti tähän lähes 100-vuotiseen taloon! Ja neulomani luonnonvalkoiset paperinarupaneeliverhot ovat varmaankin jo huomenna valmiit ja ripustan ne vielä pellavaverhojen seuraksi =) Mutta nyt maistelemme miehekkeen kanssa sitä vaaleanpunaista shampanjaa ja ihastelemme uusia verhojamme ;-) Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 4. Verhoista tuli kauniit. Musta/valkoisessa on taikaa. Mustaa on meillekkin alkanut hiipiä valkoisen ja harmaan seuralaiseksi.
  Kynttilöihin täälläkin turvataan :))
  Raikasta viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 5. Jessss...
  musta rulettaa, tykkään!!!! <3

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★