Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Hyvästit Laura Ashleylle

Isosisko täyttää ensi kuussa 10v. ja olemme tällä viikolla repineet hänen huoneensa seinistä paahtuneen keltaisen lastenhuoneen tapetin + Laura Ashleyn boordin pois. Niin, silloin 2005 rakentaessamme oli ihan yleistä laittaa boordia joka paikkaan... Ja alaosa seinässä oli tietenkin eri tapettia kuin yläosa. Aika on ajanut sen ohi. Surutta lensi Laura Ashleyn aakkosboordi roskiin. Lapset olivat innokkaita apulaisia tapetin irrotuksessa. Sitten Mies pakkeloi + hioi ja Sally maalasi. Kolme seinää sai ylleen harmaanbeigen silkinhimmeän maalin ja yksi seinä tapetoitiin tehosteseinäksi non-wovenilla. Näissä kuvissa huone on vielä keskeneräinen, mutta tunnelma on jo ihanan raikas.



Äsken syötiin hyvin. Sitten on vuorossa Isosiskon huoneen loppusilaus eli listat paikoilleen. Neiti lähtikin juuri kaverille yökylään, joten saamme puuhailla yllätykseksi kaiken valmiiksi. Mieskin yllätti minut iloisesti ja toi listojen hakureissulta myös Sinkkuelämää leffan. Se jäi meillä silloin aikoinaan näkemättä leffateatterissa ja täytyyhän se viimeistään nyt katsoa, että voi sitten heti perään katsoa tuon juuri ilmestyneen kakkosen ja tietää, mistä puhutaan..

Kivaa perjantai-iltaa!














3 kommenttia

  1. Huomenta :)
    Kylläpäs huone raikastui! Laitathan lisäkuvia, kun kalusteet paikallaan.

    Kivaa lauantaita :)!

    VastaaPoista
  2. Hyvälle näyttää värimaailma.
    Mukavaa leffahetkeä!

    VastaaPoista
  3. Onpas teillä urakka takana! Tosiaan muistan tuon ihanan boordi ajan. Mitenkä nopeasti tyylit muuttuukaan. Meillä oli myös Lauran bordeja :)
    Kaunis uusi tapetti!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★