Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Joulun avaus

Meidän kulmilla virallinen "Joulun avaus" oli eilen lauantaina. Mekin lähdimme kiertelemään myyjäisiin ja pipari/glogitarjoiluihin. Joulu saa ihmiset liikkeelle, tämä vuosi ei tee poikkeusta. Konservatorion oppilaat lauloivat joululauluja ja käsityöläis-yrittäjien joulumyyjäisissä oli suorastaan tungos. Jos on pituutta metrin verran, niinkuin meidän Pikkusiskolla, voi väenpaljoudessa tuntua ahdistavalta. Hänen toiveestaan kävimme sitten vielä lelukaupassa ihailemassa tämän Joulun hittituotteita. Ja se kannatti, sillä ostoskeskuksessa oli vierailulla myös Joulupukki. Pikkusisko oli siitä erittäin otettu, että Pukki tuli puhuttelemaan häntä ja totesi heti alkajaisiksi, että oletpa sinä kasvanut kovasti sitten viime Joulun! Miten jännittävää..

On mukava odottaa Joulua, kun on lumi maassa. Se tuo ihan omanlaisensa fiiliksen ja lapset tutkivat joka päivä, onko takapihalla Tontun jälkiä... Arvaat varmaan, että meillä kokeillaan tänävuonna musta/valkoista Joulua ;) Toki ripauksella kultaa ja punaista.


3 kommenttia

 1. Kuulostaapa mielenkiintoiselta mustavalkoinen joulu :) Just kyllä viikolla kattelin class ohlsonilla mustahopeista kuusta ja totesin ettei se ollu ollenkaan pahan näköinen.

  Odottelen innolla lisäkuvia :)

  VastaaPoista
 2. Ihana lähtölaskenta jouluun tuollainen joulunavaus. Meillä on omalla tavallaan joulun avaus ensi sunnuntaina, kun lähikoululla (idyllinen puukoulu) on joulumarkkinat. Lisäksi yritän saada miestä Tallipihan joulumarkkinoille...vaikka juurikin eilen tuli Villa Harmoniesta paketti kotiin. Jep, laiska minä tilasin postitse, kun ei ollut asiaa kaupunkiin :)

  Toivotaan, että musta/valkoinen joulu on kuitenkin pääosin valkoinen (=lunta) :))!

  Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Vihdoinkin muistin tulla kiittämään ihkusta liitutaulusta :)) Se pääsi nallen viereen nojailemaan <3 Kiitos :))

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★