Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Tähtimatto

Synttärikemuista on selvitty ja flunssakin tuntuu helpottavan. Ihanaa. Kauan haaveilemani mattokin ehti kuin ehtikin perille Jouluksi ja on niiiiiiiiin minun näköiseni, että ei ollut tarpeen kääriä sitä edes pakettiin... Kiitos Pukki, kiitos!! Kolmen tähden Pappelina matto, musta/valkoinen tietenkin ;) ja sopii kuin nakutettu keittiöömme! Kääntöpuoli on valko/musta eli voi käyttää kummin päin haluaa.


Kinkku on jo sulamassa jääkaapissa + suurin osa joulupäivälliseen tarvittavista ruokatarvikkeista hankittu. Joulunpyhinä teemme "brangelinat" eli kuten Brad Pitt & Angelina Jolie perheineen tänä jouluna: seikkailemme! Emme tosin eri maanosissa, vaan sukulaisilla & ystävillä. Hyvä Joulu syntyy kiireettömästä yhdessäolosta.


8 kommenttia

 1. Vitsi, ihana matto! Olis just hyvä meillekin...!!!
  Kiva että flunssa on helpottanut:)

  VastaaPoista
 2. Aivan IHANISTA ihanin tähtimatto!!!

  VastaaPoista
 3. Ihanista IHANIN, niin se on! Nyt tietty haaveilen sit viiden tähden matosta, kun tämän sain...

  Kivaa neljättä Adventtia! Täällä sulatetaan pakastinta, kun ulkona on sama pakkaslukema kuin pakastimessa, niin ei tarvitse sulloa kaikkea kylmälaukkuihin.

  VastaaPoista
 4. No todellakin ihan ihana matto - mun sydän sykkii aina kanssa kaikille tähdille;)

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Sattumalta netissä blogilistoja selaillessa kiinnostuin kurkkaamaan Sally's blogiin ja jäin heti koukkuun! Samaa henkeä sisustamisessa ja onhan se yksi rakkaimmista harrastuksistakin :)

  Meidänkin huushollista löytyy samainen tähtimatto valko-beige värissä ja itsekin tahtoisin jo toisenkin kappaleen. Niin äärettömän helppohoitoinen ja ilo silmälle. Kaikkeen kauniiseen vaan jää koukkuun ja tuntuu, että sisustusajatuksissa vain taivas on kattona:)

  Lopuksi vanha naapuri toivottaa teidän koko perheelle rauhallista ja ihanaa Joulua!

  Terkuin
  Henna

  VastaaPoista
 6. Moikkis Henna! Onpa maailma pieni ;)

  Tätä se on, kun on liikaa aikaa = päivät kotona, niin netti vetää puoleensa.. Olen nyt vuoden verran pitänyt blogia.

  Iloiset Joulun toivotukset!

  VastaaPoista
 7. Voi että ihana matto! Tahdon kyllä keittiöön tämän kolmen tähden maton ja käytävään viiden tähden maton, onko tämä kolen tähden matto 70x150? :)

  VastaaPoista
 8. Kyllä vain, ja viiden tähden matto taisi olla muistaakseni 250 cm pitkä. Pappelinalla on nettikauppa Ruotsissa ja toimittavat myös Suomeen ;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★