Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Kesäaikaan vaan

...olo makeeta on!


Tunnistit ehkä nämä säkeet letkeästä kesäbiisistä.. Viime yönä Suomi siirtyi kesäaikaan, muistithan siirtää kelloasi tunnilla eteenpäin eli kohti kesää mennään!

HM:ltä saapui tilaamani lasten iloisen värikkäät kesävaatteet tällä viikolla. Liki 20 teepparia, shortsia, tunikaa ja mekkoa ;) Vähän hassuahan se on päivittää kesäkamppeet näin maaliskuulla kuntoon, mutta nyt on pieneksi jääneet kerätty kirppikselle vietäväksi ja muksuilla karkkivärit vaatekaapissa! Oisinpa itsekin yhtä rohkea -- mun kuteet kun on pääosin mustaa, valkoista ja farkkua ;) Toi oranssi on jotenkin tosi herkku!


2 kommenttia

  1. Kesävaatteiden tilaaminenhan on ihan nerokasta, tulee olo että kesä on ihan jo kohta täällä. Sitä samaa kyllä kellojen siirtäminenkin minusta lupailee. Tuntuu kyllä niiiiin hyvältä tämä alkava kevät, talvi on ollut tosi pitkä ja raskas. Ihania, aurinkoisia kevätpäiviä sinulle!

    VastaaPoista
  2. Onpas iloinen väripläjäys! Oranssista saa kyllä energiaa ja voimaa. Mua harmittaa, kun meillä ei ole H&M -nettimyyntiä. Mielelläni tilaisin kaikenlaista.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★