Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Kuvamuistot talteen


Jokin tässä Ikean kehyksessä on kiehtonut aina, mutta toisaalta tuonut mieleeni ilkeän kuningattaren taikapeilin ja tuon kaikkien tunteman sadun Lumikista "kerro kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin.."

Mainosposteja selatessani silmiini osui tyylikäs MR PERSWALL kuvatapettimallisto, jossa on kivoja maisematapetteja + tämä hauska fototapetti, jossa erimuotoisia kehyksiä ja jonka voi tilata itselleen tärkeillä kuvilla esim. perheenjäsenistä. Ikean tutussa mustassa kehyksessä on samaa fiilistä kuin seuraavassa mustavalkoisessa kehystapetissa, niinpä sekin sai mielikuvituksessani hieman inhimillisemmän vivahteen. Miltähän hääkuvamme mustavalkoinen versio mahtaisi näyttää tässä.. Tai meille rakkaat muistot taltioituina näihin tapettikuviin:
Mustavalkofriikin lemppariseinä joka tapauksessa! Ja voisi olla ihan kivakin esim. yläkertaan vievällä porrasseinällä, mutta ehkä hieman levoton oleskelutilassa. Olen siis sangen vanhanaikainen naputellessani naulan seinään ja ripustaessani kuvakehyksen siihen, kun valokuvamuistot voi nyt kätevästi teettää tapetiksi! Yksi pieni pulma tulee vaan heti mieleen -- mitäs jos muutto tulee ajankohtaiseksi? Uusi asukas tuskin tykkäisi, että yksi seinä on revitty mukaan ;)

2 kommenttia

  1. Minusta tämä on ihan mahtava, esimerkiksi vessaankin voisi periaatteessa laittaa. Ainoa, et on minun mieheni mieleen liiankin "näyttävä" hässäkkä. Mut itse voisin ottaakin johonkin tilaan!

    VastaaPoista
  2. Mahdottoman hyvä idea! Jotenkin vain ehkä haluaisin kehysten värin harmaaksi, tummanharmaaksi, hopeaksi... Ainakin suurella seinäpinta-alalla tämä musta-valkoinen saattaisi olla aika villi.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★