Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Kuukauden teema: EARTH HOURTämän aamuinen räntäsade yllätti. Blääh! Ehdinkin jo pari päivää ihailla etupihalla auringonsäteiden esiin kaivamaa mustaa asfalttia. Tämä raikas turkoosi on myös ihastuttanut minut täysin tänä keväänä. Yleensä suosin hyvin neutraaleja värejä sisustuksessa, mutta miten raikas väripilkku tämä onkaan, kun ikkunoista avautuva maisema on valkoinen ja harmaa. Kesän vehreydessä ja kukkaloistossa taas kaipaan neutraalimpaa sisustusta -- ja sitä valkoista.


Earth Hour 2011 ilmastotempausta vietetään jälleen parin viikon kuluttua. Sen ideanahan on, että miljoonat ihmiset ympäri maapalloa sammuttavat valot samaan aikaan yhdeksi tunniksi -- siis lauantaina 26.3.2011 klo 20.30 - 21.30 väliseksi ajaksi.
Meidän perhe on mukana tempauksessa tänäkin vuonna. Hämäräkytkimellä toimivat ulkovalot sammutetaan tunniksi ja lauantai-iltaa istutaan saunan jälkeen vähintään se tunti kynttilänvalossa. Hyvä syy polttaa viimeisetkin joululta jääneet kynttilänpätkät loppuun ;) ja lapset saavat samaan aikaan leikkiä tunnin mörköleikkejä taskulampuillaan! Jos kiinnostuit, niin lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä."Valojen sammuttaminen Earth Hour -tunnin ajaksi on symbolinen ele ilmaston puolesta. Sammuttamalla valot olet mukana maailmanlaajuisessa tempauksessa, jossa lukuisat ihmiset maailman ympäri osoittavat huolensa ilmastonmuutoksesta. Mieti, mitä kaikkea muuta voimme saada aikaan, jos pystymme tähän!"

WWF:n ekovinkit:
 1. Säästä energiaa kotona; muista valot, sähkölaitteet ja lämpötila sekä hanki vihreää sähköä.
 2. Liiku kevyesti ja julkisilla.
 3. Suosi kasvisvoittoista ruokavaliota; vähennä lihaa ja maitotuotteita.

Lähteet: WWF Finland

3 kommenttia

 1. Voi kun muistaisin tuon sitten kun on ajankohtainen..

  VastaaPoista
 2. Tykkään tuosta turkoosista! En yhtään ihmettele, että olet siihen ihastunut.

  Laitanpa korvan taakse Earth Hour. Hyvähän siihen olisi osallistua.

  VastaaPoista
 3. Oi turkoosi on kaunis väri ja tuo kuva ihana! Tykkään!vastavierailua odotellen!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★