Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Valkoista valoa


Valolla on suuri vaikutus. Se voittaa pimeyden, niinkuin kevään tullessa lämpö vie voiton kylmyydestä. Tänä viikonloppuna tunsi pitkästä aikaa, kuinka auringonsäteet lämmittivät kasvoilla ;) Linnut laulavat ja aurinko lämmittää sielua + mieltä. Ja aivan ihanaa, kun tähän aikaan illasta, siis kuuden jälkeen illallakin, on yhtä valoisaa kuin päivällä!!! Nappaamani kuva on viime keväältä, kun meillä oli vielä valkoinen olkkari. Sisustaminen on näköjään jatkuvaa liikettä, sillä tummasta kaipaa jälleen vaaleaan ja kun on ihan valkoista, niin kaipaa jälleen tummaa kontrastia... Vai onko se vaan tämä naiseuden ihanuus, kun koskaan ei voi olla tyytyväinen siihen, mitä jo on ;)

Kivaa uutta viikkoa!

5 kommenttia

 1. Kevätauringosta ehdin minäkin tänään nauttimaan töiden jälkeen. Siis aivan mahtava keli! Ja juu kyllä nämä valoisat päivät on vaan mahtava juttu, mieli on paljon virkeämpi ja tuntuu että päivässä on enemmän tunteja :) Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Se on niin totta, aurinko keväänkorvalla niin ihanan piristävä :)

  Meille vihdoin kotiutui tänään valkoiset Ektorpit jotka tuovat valoisuutta suoralla häikäisevällä valkoisuudellaan ;)

  VastaaPoista
 3. Toivotaan että aurinkoa riittää tulevinakin päivinä :)
  Aikas kivoja juttuja tulossa myyntii...kävin kurkkaamassa!

  VastaaPoista
 4. Virpi: Todellakin päivä tuntuu paljon pidemmältä!

  Päm: Kävinkin kurkkimassa, joko olisi kuvia uusista valkoisista sohvista ;)

  Riitta: Tulehan illemmalla uudestaan!

  Kivaa keväistä viikkoa kaikille! Meillä tosin Sääherra taas tekee jekkujaan ja taivaalta sataa räntää.. Onneksi ei ole asuntonäyttöä tänään ;)

  VastaaPoista
 5. Aurinko näin pimeän ajanjakson jälkeen on todellakin nin piristävä, joten toivotaan että aurnkoa riittää lisää.Hauskaa maanantaita ja pirteää viikonalkua!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★