Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Elokuuta eletään + vitalis-purkki on arvottu!

Koulujen alkaminen tietää monessa perheessä paluuta arkeen. Kesä on ollut iiiiiiiiihanan pitkä ja aurinko hellinyt meitä suomalaisia suloisimmilla säteillään. Elokuun pimenevät illat tarjoavat oivat puitteet tunnelmointiin ja kyllä ainakin meillä on jo jonkin aikaa kaivattu paluuta rutiinien pariin (tai minä äitinä ainakin olen kaivannut ;). Aamuyhdeksältä tänään saattelimme perheemme innokkaat koululaiset uuteen opinahjoonsa ja taisi iskää + äitiä jänskättää enemmäin kuin meidän muksuja.. Niin innokkaina nuo nimittäin hävisivät reppuineen uusien koulukavereittensa sekaan.

Nämä Lexingtonin sivuilta napatut kuvat suorastaan tihkuvat elo/syyskuun ja sadonkorjuuajan tunnelmaa. Niin minun näköisiäni juttuja, että oih..... Ruutua, raitaa, tähtiä, pehmeänä kutsuva sohva, kynttilän valoa ja lasillinen viiniä -- mitäpä sitä perheenäiti muuta enää arkisen aherruksen jälkeen kaipaisikaan. Myös tuo rustiikkinen tiilen punainen näyttää silmään kivalta ja ainakin H&M:n pikkutyttöjen vaatemallistossa sitä on ilahduttavasti esillä. Pentikin syysmallisto sen sijaan ei sykähdyttänyt tänä(kään) vuonna :/


Ai juu, kaikkien klo 15.00 tähän päivään mennessä Sally*s facebook-sivusta tykkäämässä käyneiden kesken on hetki sitten suoritettu arvonta ja asuntomessutuliaisena tuomani Paola Suhosen design kuosillisen Vitalis-rasian uusi omistaja on selvinnyt. Kiitos kaikille arvonnassa mukana olleille. Kurkkaa tästä, oletko kenties juuri sinä päivän onnellinen voittaja ;)

-Sally-Kuvat: Lexington


5 kommenttia

 1. no onhan upeita kuvia,noihin huoneisiin voisi muuttaa samantien! kyllä täs on jo kaivattukin sun kameratallenteita.

  VastaaPoista
 2. RBW, nämä ihanat kuvat on Lexingtonin sivuilta lainattu ;) Mutta oih, voisin muuttaa noihin myös samantein..

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania tunnelmakuvia! Mäkin voisin muuttaa noihin ;)

  Olen muuten monesti miettinyt sua ja teidän perhettä... miten arki uusissa ympyröissä on lähtenyt sujumaan, oletteko viihtyneet? Voisitpa vaikka heittää s-postilla jos et halua täällä 'julkisesti' asiaa puida.

  Mukavaa ja tunnelmallista syksyä teille!

  VastaaPoista
 4. Virpi: Kiva kuulla! Ja kiitos kysymästä, hienosti ollaan kotiuduttu uudelle paikkakunnalle. Koulut alkoivat tänään, joten muksuillekin ilmestyi monta uutta kaveria lisää. Laittelen sulle vielä emailia lähipäivinä ;)

  VastaaPoista
 5. Oih mitä kuvia, kiitso niistä!
  Hyvää viikonlopun alkua=)
  Mummu-Ruusunen

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★