Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Sisustusshoppailut asuntomessujen ohessa - osa II

Kokkolasta matkamme jatkui siis Pietarsaaren suuntaan. 7-sillan-saaristotie on Pohjanmaan rannikkoa parhaimmillaan, välillä kun ei edes usko auton ikkunasta näkyvän vesistön olevan meri, niin lempeältä se paikoin näyttää. Aivan Pietarsaaren kainalossa sijaitsee pieni Luodon kunta, ruotsinkieliseltä nimeltään Larsmo. Larsmo on manner-Suomen ruotsinkielisin kunta, sillä sen liki 5000 asukkaista yli 90% on ruotsinkielisiä.  Hyvä ystäväni Jaana asustaa Larsmossa ja on sitten niin "umpisuomalainen" kuin vaan olla voi ;) ja jos jotain ulkomaan kieltä pitää vääntää, niin Jaana vääntää amerikkaa ja muutoin hänen puheessaan on niin mainio eteläpohojalaanen aksentti, että jiihaa! Jaanan maalaisromanttisesta pihapiiristä löytyy kehystämö + ihastuttava nallepuoti Matilda, jossa asustaa toinen toistaan suloisempia nappisilmiä!


Jaana valmistaa itse käsin taidokkaita tikkaustauluja eli "stitcheries" ja myy pehmoisia nalleja pihan perällä olevassa puodissaan. Tikkaustaulut ovat oiva lahjavinkki ja taatusti persoonallinen/ saajansa näköinen lahja, joka säilyttää muiston vuodesta toiseen. Valmiita tekstejä on paljon ja tauluja saa myös itselle rakkaalla tekstillä tilaustyönä. Pääset kurkistamaan Matildan maailmaan tästä. Jaana on sympaattinen ihminen, joka rakastaa tähtiä. Maalaisromantiikka + amerikka-henki näkyvätkin vahvasti hänen ihastuttavan kotinsa sisustuksessa.


Matildassa vietetään parhaillaan 25-vuotis juhlavuotta ja mikäs sopivampi tuliainen kuin amerikanlipun värinen kukkakimppu neljännesvuosisadan yrittäjyyden kunniaksi ;) Hieno saavutus. Kiitos Jaana, kun saimme vierailla kauniissa kodissasi. Take care! Mukaanviemisiäkin kertyi takakonttiin, mutta ne ovat vielä sipisipi salaisia, sillä saivat puotipuksun pöydällä ylleen punavalkoisen lahjapaperin ja päätyivät meillä pukinkonttiin... 

Juttusarjan kolmannessa osassa on vuorossa piipahdus ihastuttavaan Riviera Maison putiikkiin Pietarsaaressa sekä yksi aivan uusi tuttavuus! Pysy mukana ;)

-Sally-

1 kommentti

  1. Voi kun näyttää suloiselta kaupalta! Hinku tuli, että pitäisi päästä käymään mutta matka on vähän pitkä. Tuolla varmasti kuluisi tovi jos toinenkin nallejen ja muiden tuotteiden parissa. Tästäpä tuli hyvä mieli.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★