Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Voittaja on...

Kävijälaskuri pyörähti täydet satkut tänään aamupäivällä. Suurkiitokset kaikille teille, jotka olette löytäneet tienne tänne blogiin ja teitte tämän mahdolliseksi! Olen otettu. Arvontaan osallistuneiden määrä yllätti allekirjoittaneen. Kiitos kaikille osallistuneille. Arvonta on suoritettu hetki sitten ja Home Sweet Home kynnysmatto lähtee Christinalle! Onnittelut voittajalle!

Otahan Christina yhteyttä countrysally(at)wippies.com, jotta saan yhteystietosi ;)


Kirjoittajan huomautus: Christina oli mukana yhdellä arvalla, sillä ei linkittänyt.
Kaikilla arvonnan omaan blogiinsa linkittäneillä oli kaksi arpaa, muilla yksi per nenä.
Arvonta-aika päättyi tänään 3.8.2011 klo 12.07. Kiitos osallistumisesta.


Ensi kuussa tämäkin blogi täyttää 2 v. Onpas nopeasti tämä aika hurahtanut.. Tahattoman kesätauon jälkeen sormet etsiytyvät näppikselle taas kuin itsestään ja kirjoittaminen on kivaa. Tästä innostuneena, ja miltei yllärinä kirjoittajalle itselleenkin,

Sally*s blogi löytyy nyt myös Facebookista!

Klikkaa itsesi sinne tykkäämään! Nimittäin kaikkien facebookissa 10.8.2011 mennessä tykänneiden kesken arvon vielä asuntomessutuliaisena kivan Paola Suhosen designkuosiin pukeutuneen Vitalis-rasian yhdelle onnekkaalle ;)


Seuraavaksi siis postaus asuntomessuilta Kokkolasta ;) Palataan!

-Sally-10 kommenttia

 1. Ihanaa, että olet palannut <3 Miten mä oon kokonaan missanut arvonnan. Pöh. No, ei aina voi voittaa :) Ihanan näköistä teillä valkoisessa olohuoneessa! Jospa pian näkisin senkin livenä ;) Odotetaanko, että ens viikon koulun (tai meillä eskari) aloitukset sun muut saadaan kunnialla hoidettua? Mulla on vielä vapaapäiviä pitämättä!

  VastaaPoista
 2. Moikkis Maria,

  Kyllä kesä on hurahtanut vauhdikkaasti. Hienosti ollaan kotiuduttu tänne uudelle kotipaikkakunnalle, kun nyt ollaan "ensijärkytyksestä" tän väliaikaisasumisen vuoksi selviydytty. Koulut tosiaan alkaa jo 10.8. Huomattiin ihan sattumalta ;) Muksuja vähän nauratti kun ne olis menneet 6 päivää "myöhässä" kouluun jos ei oltais otettu selvää.

  Mut hei, ollaan yhteyksissä. Mua jänskättää ajatus, että tavataan viimein livenä! Arvonta-aika umpeutui harmittavasti tänään :/ Tosi nopsaan tuli 100.000 sivun avausta täyteen. Enpä olisi aloittaessa uskonut, että tänne asti yllän..

  VastaaPoista
 3. Wow, siis ihanaa. Mahtava yllätys!
  Kiitos kiitos kiitos!! =)
  Laitan s.postia tulemaan.

  VastaaPoista
 4. Onnea arvonnan voittajalle! Tuo matto on niin ihana ja sopisi niin hyvin meille, että siksi kyselenkin MISTÄ NIITÄ SAA?

  VastaaPoista
 5. Perhostyttö: mattoja löytyy esim. hyväntuulenpuoti.fi, sisustussatiini.fi tai sateenkaarentaa.fi. On kahta kokoa, iso ja pieni ;) Terkuin Sally

  VastaaPoista
 6. KIITOS VISIITISTÄNNE.ja nyt on jo ikävä!

  VastaaPoista
 7. Kiitos viimeisestä, Jaana! Kaipaus on kiva tunne ~ siitä tietää että sydän on kotona! <3

  VastaaPoista
 8. Onnea Christinalle! Ihana palkinto ja kiva myös tämä toinenkin arvontasi. Harmi, kun en ole vielä facebookiin asti itseäni saanut :)

  VastaaPoista
 9. Johanna: Kiitos. Nyt vain klikkaamaan itsesi facebookiin ;) Olen itsekin löytänyt sitä kautta 20 vuoden jälkeen monta Amerikan aikojen ystävääni.

  VastaaPoista
 10. Nätti tuo valkoinen olkkari! Kävin juuri - taas kerran - hypistelemässä valkoisia Ektorpeja Ikeassa eilen. Mielenkiinnolla odottelen raporttiasi messuilta, tänä vuonna kun en itse sinne ehdi tulemaan kun ovat meistä vähän turhan kaukana. Mutta ensi vuonna sitten taas Tampereelle.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★